az-overmax-bemutatta-a-6-huvelykes-vertis-mile-t/2014/04/15

Az Overmax bemutatta a 6 hüvelykes Vertis Mile-t!

2014. április 15. Kocsis Bence

Az Overmax bemutatta legújabb Vertis Mile névre hallgató okostelefonját, mely IPS 2 technológiával rendelkező  6 hüvelykes 960x540 felbontású QHD kijelzőt kapott, ami mátr szinte tablet méreteket jelent, így nem csak egy egyszerű telefonként használható, hanem tabletként is funkcionál.

A stílusos, letisztult formával rendelkező Vertis Mile a nagy kijelző méret ellenére mindössze 8 mm vastag és súlya is csak 218 gramm.

A telefon egy 13 megapixeles hátoldali kamerát kapott, mellyel az autó fókusz funkciónak köszönzhetően tökéletesen éles, tiszta képek készíthetők. Nem ez az egyetlen kamera , hogy a Vertis Mile önképező funkcióval is rendelkezik, amire a 2 megapixeles előlapi kamera tökéletesen alkalmas, emellett videó teledonáláshoz is kiváló.

A Vertis Mile kellőképp nagy teljesítménnyel rendelkezik, hogy akár telefonként, akár tabletként tökéletesen megállja a helyét. A 4 x 1,2 Ghz Cortex A7 processzor és az 1 GB RAM memória az Ndroid 4.2  kellőképp gyors működést biztosít. A 16 GB belső memória gondoskodik arról, hogy a telepített alkalmazásaink, zenéink és a kamerával készített képek, videók miatt ne alakuljon ki helyhiány.

Mile 2

A Vertis Mile DUAL SIM kialakítású, tehát 2 szolgáltató kártyáját is használhatjuk egy időben. A telefon rendelkezik természetesen 3G modemmel és GPS-ként is használható.

Opcionális tartozékok a telefonhoz az USB Headset, az autós töltő, emellett a késulet tartalmaz egy fejhallgatót, egy USB kábelt és egy töltőt.

A telefon hosszantartó működéséről egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

VertisMile

A Vertis Mile május elejétől lesz elérhető, ára egyenlőre nem ismert.

 

Írta: Kocsis Bence