az-overmax-bemutatta-camspot-4-1-kulteri-kamerajat/2015/05/05

Az Overmax bemutatta Camspot 4.1 kültéri kameráját

2015. május 05. Kocsis Bence Fotó, videó

Az Overmax bemutatta Camspot 4.1 kültéri kameráját, mellyel a családi ház, vagy más épüéet, terület folyamatosan megfigyelhető. A kamera időjárástól és napszaktól függetlenül figyelemmel kíséri az eseményeket.

A kamera 720p (HD) felbontása kiváló képminőséget nyújt, így a képen minden apró részlet pontosan kivehető. A beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően a kamera autómatikusan bekapcsol, ha valami féle mozgás van és az ekkor készített képet a wifi modulnak köszönhetően egy előre megadott e-mail címre el tudjuk küldeni, vagy akár közvetlenül PC-n az élő kameraképet tudjuk követni. Arról, hogy éjjel, nappal is tökéletes felvétel készülhessen a Dual IR Cut lencsék és a 30 IR LED lámpa gondoskodik. A kamera mostoha körülmények között is el tudja látni feladatát, hisz az IP66 (vízálló) tanúsítvány mellett -20°C és 50°C közötti hőmérséklet tartományban működik.

A Camspot 4.1 kompatibilis iOS és Android operációs rendszerrel ellátott eszközökkel, így akár mobiltelefonon is figyelhetjük a kamera képét valós időben.

OV-Camspot-4.1_Backside_PR2

A kamera tartozékai között megtaláljuk a működtetéshez szükséges hálózati adaptert, az antennát és a rögzítéshez szükséges tartozékokat.

Camspot41_m12

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: