az-overmax-bemutatta-legujabb-okostelefonjat-overmax-vertis-you-neven/2014/03/06

Az OVERMAX bemutatta legújabb okostelefonját: OVERMAX VERTIS YOU néven!

2014. március 06. Teszt delmaster
OVERMAX VERTIS YOU - Egy okostelefon, amely felébreszti az érzelmeket! You_coverPicture(01)

Találd meg az új Vertis You-t, amely az elismert Vertis 02 Plus utódja. Telefonálj, küldj szöveges üzeneteket és használd a hálózati szolgáltatásokat ott, ahol csak akarod. Ellenőrizd a helyzeted a GPS modul segítségével, és csatlakozz az internetre 3G-vel! Válaszd ki a kedvenc színed (kék, piros , rózsaszín vagy menta), amely legjobban illik hozzád!

you FB

VERTIS YOU, pont mint te Mellékelt színes borítók (több színben : kék, piros , rózsaszín és menta), lehetővé teszi, hogy megtaláld az színt, mely alapján a megjelenés a te stílusodnak megfelelő lesz. Friss menta? Tűz piros? Vagy talán finom rózsaszín? Állíts színkombinációt és a megszereted az új Vertis You-t!

you

Okostelefon, ami közelebb hoz... Telefonálj és írj SMS-t, használd a közösségi oldalakat és az internet veled van bárhol, akárhol is vagy. Hála a GPS- modulnak, soha nem fogsz eltévedni utadon és a Dual SIM lehetővé teszi, hogy két kártyát egyszerre használj! A beépített kamera nagy felbontású (8 Mpix), így nem marad le semmi részlet a fényképről! Fotózz és a legőrültebb képeket oszd meg a barátaiddal!

you3

MÉG TÖBB! A Vertis You (méretei: 123mm x 64 mm x 11,2 mm ) készülék mellett a dobozban megtalálható még : cserélhető színes hátlapok, headset, képernyővédő fólia, USB-kábel és töltő. A telefon előre telepített alkalmazásokat is tartalmaz, mely azonnal használatra kész: Zumi, GG, Radio, EasyCall , Coigdzie , Dziennik Gazeta Prawna , Antyvirus Avast , 7digital , Yanosik és Onet News. Vertis You el van látva a dual-core processzorral: 2 x 1,2 GHz, 4 GB belső memóriát és egy új IPS 2 képernyőt is kapott.

you2 Műszaki adatok Rendszer : Android 4.2 Processzor : MediaTek MT6572 Dual Core Cortex A7 Kijelző: 4 " IPS 2 Felbontás : HVGA 480x800 RAM memória : 512 MB Beépített memória : 4GB Kamera: 2x (1,3 MP, 8 MP-es) microUSB, minijack GPS, WiFi, Bluetooth G-szenzor Kártyaolvasó microSD 32 GB-ig Dual Sim Beépített 3Gmodem támogatja Aero2 , 900/2100 MHz-es Akkumulátor: 1700mAh Méretek : 123.1mm x 64mm x 11.2mm Burkolat : műanyag A szett tartalma: USB kábel, töltő, headset, kijelzővédő fólia, színes hátlapok  a kiválasztott paraméterekkel Megjelenés:  2014. március 30., az ára még nem ismert .

Írta: Teszt delmaster