az-overmax-bemutatta-legujabb-sportkamerait/2015/04/16

Az Overmax bemutatta legújabb sportkameráit

2015. április 16. Kocsis Bence Fotó, videó

Az Overmax bemutatta legújabb sportkameráit, az Activecam 2.2 és Activecam 3.2 modelleket. Az Activecam 2.2 egy Full HD felbontású 140 fokos látószögű videók rögzítésére képes megoldás. Full HD felbontás mellett 15 képkocka, míg 1280 x 720 felbontáson 30 képkocka rögzíthető másodpercenként. A videófelvételek és az 5 megapixeles kamera által felvett képeket a 2 colos kijelzőn nézhetjük vissza, illetve a beállításokat itt kísérhetjük figyelemmel. A videók hosszan tartó rögzítéséről a 900 mAh kapacitású akkumulátor és a 32 GB-ig bővíthető microSD kártyafoglalat gondoskodik. Ha a memóriakártya megtelik nem kell aggódni, hisz a folyamatos felvételi módnak köszönhetően a legrégebbi felvételek felülíródnak, így a friss élményeket is tudjuk rögzíteni.

AC22_frontside_razem(2)(black)

A mellékelt vízálló tok lehetőséged ad arra, hogy a kamerával víz alá merüljünk, akár 30 méter mélységig, így megörökíthetjük egy túra, vagy nyaralás során a legszebb élményeinket.

A mélyfekete és neon kék színben kapható Activecam 2.2 doboza kerékpár rögzítőt, sisak rögzítőt, autós töltőt, szélvédő tartót, hálózati töltőt és USB kábelt is tartalmaz. Ennek köszönhetően Activecam 2.2 PC-s kameraként, vagy autós kameraként is használható, ha az extrém sportokat inkább csak a televízióban néznénk.

Az Activecam 3.2 tartogat néhány extrát a 2.2-es változathoz képest. Az Activecam 3.2 esetében a Full HD videók rögzítése is 30 FPS-sel történik, 170 fokos látószög mellett. A HD (1280 x 720) felbontású videókat már a legújabb trendeknek megfelelő 60 FPS-sel is felvehetjük, fényképekből pedig 12 megapixeles képeket is rögzíthetünk. Az Activecam 3.2 esetében egy kisebb, 1,5"-os TFT kijelző segítségével nézhetjük vissza a videókat, fényképeket.

AC-32_układ12

Az Activecam 3.2 rendelkezik wifi modullal, így „élő” kameraként is használhatjuk közvetlenül a PC-re, tabletre vagy okostelefonra küldve a képeket. A gyártó a kamera esetében az USB csatlakozó mellett egy micro HDMI portot is elhelyezett.

A fekete és szürke színben kapható Activecam 3.2 tartozékai között sisakrögzítő, kerékpárrögzítő, szörfdeszka rögzítő, szíj, töltő, USB kábel, állvány, szivacsok és a 900 mAh-s akkumulátor lemerülése esetén jó szolgálatot tevő  extra akkumulátor is megtalálható.

Árakról egyenlőre nincsenek információink.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0LhSqMG5ExA[/youtube]

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: