az-overmax-bemutatta-qualcore-7022-3g-tabletjet/2015/07/01

Az Overmax bemutatta Qualcore 7022 3G tabletjét

2015. július 01. Kocsis Bence

Az Overmax bemutatta tablet termékpalettájának legújabb tagját a Qualcore 7022 3G-t. Az új modell egy 7 hüvelykes 1024 x 600 pixel kijelzővel rendelkezik. Az IPS technológiának köszönhetően a tablet képét nem csak szemből élvezhetjük, hanem szinte bármilyen szögből tökéletes minőségben láthatjuk a kijelzőn szereplő tartalmakat.

A tableten Android 4.4-es operációs rendszer fut. A rendszer és a rajta futó alkalmazások zökkenőmentes működéséről a 4 magos, magonként 1,3 Ghz-es processzor és az 1 GB memória gondoskodik. Belső memóriából 8 GB-ot kapunk, melyet microSD kártya használatával 32 GB-al bővíthetünk.

Qualcore-70223G

Kamerából két darab kapott helyet a Qualcore 7022 3G-n. Az előlapi egy 0,3 MP felbontású megoldás, míg hátra egy 2 MP változat került. A kamerákkal fotókat ás videókat is készíthetünk. Hogy élményeinket mással is megoszthassuk a Wifi mellett a 3G is segítséget nyújt. A tablet dual-sim kompatibilis, természeten nem szolgáltató függő.

A tabletet navigációként is használhatjuk a beépített GPS modul segítségével, így egy túrázás során biztosan nem tévedünk el. Vezeték nélküli kommunikációt még Bluetooth kapcsolattal is kezdeményezhetünk, emellett természetesen lehetőség van a töltő USB kábelével történő adatmozgatásra is. Ha már adatoknál tartunk, a mellékelt OTG kábel lehetőséget ad arra, hogy külső adathordozót csatlakoztathassunk a tablethez, így a kedvenc zenéinket, vagy egy megnézendő flimet nem kell felmásolni.

A fekete, műanyag ház alatt egy 2500 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik a Qualcore 7022 3G hosszantartó működéséről.

Írta: Kocsis Bence