az-spc-gear-bemutatta-gd100-gamer-asztalat-es-atlas-100-monitor-allvanyat

Az SPC Gear bemutatta GD100 gamer asztalát és Atlas 100 monitor állványát

2020. december 27. Kocsis Bence Periféria hírek

Az SPC Gear, a SilentiumPC európai divíziója kibővítette kíválatát egy vadiúj, játékosoknak szánt asztallal, valamint egy hozzá tartozó monitor rögzítővel. Az asztal a gyakorlati megoldások széles skáláját kínálja, mellyel megkönnyíthető a perifériák és egyéb kiegészítők kábelezésének rendezése, melyért az asztal alján elhelyezett fém szerkezet gondoskodik. Az új Atlas 100 monitor rögzítő 13 - 27 col méret közötti monitorokat támogat, VESA 75x75  és 100x100 mm-es rögzítési szabványokkal. Ez az eszköz lehetővé teszi a monitor helytakarékos elhelyezését, így asz asztalon extra hely szabadítható fel. 

A GD100 asztal két széles acéllábbal rendelkezik, mely komoly megerősítést kapott, így egy tartós alapot jelent. A lecsavarható gumibetétek védik a padlót a karcolásoktól és csúszásmentességet biztosítanak az asztal számára. Az aztal felületét bevonattal látták el, mely karbon hatást kelt és ellenálló a karcolásokkal szemben, ezen felül csúszásmentes is.  Az asztal alá elhelyezett speciális fém polc a kábelek és az esetleges elosztó / hosszabbító számára biztosít láthatatlan helyet. A készletben találunk tépőzéras rögzítőket, melyek a kábelek egyszerű, kényelmes rendezését segítik elő. A monitor, headset, egér, billentyűzet, monitor kábeleit az asztalon található rendező nyíláson át tudjuk bújtatni, így esztétikus, rendezett megjelenés biztosítható. Az asztal magassága 70 cm, míg a felület 114 x 74 cm-es.

Az Atlas 100 lehetővé teszi a monitor segítségével talp nélkül rögzíthető a monitor. A magasságállítás biztosítja, hogy a monitor a szemmagasságnak megfelelő helyzetbe helyezhető. A kijelzőt 90 fokkal jobbra / balra, illetve 35 / 35 fokkal előre / hátra dönthetjük az eszköz segítségével. A rügzítő univerzásis, nem csak a GD100-al kompatibilis, akár egy 60 mm vastag asztallapra is felszerelhető. A széles talpazat egyenletesen osztja el a terhelést, nem tesz kárt az asztalok felületében és stabilan tartja még a 27 colos kijelzőket is. 

Az SPC Gear GD100 asztal 170 eurós áron kerül a boltok polcaira, míg az Atlas 100 16 eurós áron szerezhető be.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: