az-spc-gear-bemutatta-uj-billentyu-keszletet

Az SPC Gear bemutatta új billentyű készletét

2021. október 07. Kocsis Bence Periféria hírek

A SilentiumPC Gear bemutatta bemutatta új, utángyártott billentyűkészletét, mely PBT billentyűsapkákat tartalmaz a meglévő mechanikus billentyűzetekhez. Az új KC104 készlet kétszínű kialakítású. fehér felső és áttetszó alsó részből áll, így a felhasználók a gombok alól kiszűrődő RGB világításon felül további fényárral számolhatnak. A kettős befecskendezésű PBT anyagnak köszönhetően a billentyűk rendkívül magas kipásállósággal rendelkeznek és megtartják esztétikai állapotukat intenzív használat esetén is. A készlet 104 gombból állUS layout-tal. 

KC104 Pudding Onyx White DBL Shot PBT gombokat az onyx ritka fehér fajtája ihlette, amely egy tartós ásvány , egyedi megjelenéssel. A pudingszerű minta elképesztő megjelenést kölcsönöz a billetyűzetnek háttérvilágítás esetén. 

Egy kiegészítőként a gombokhoz hangtompító gumi O-gyűrűk is tartoznak, melyek gépelés közben jelentősen redukálják a keletkezett zajt. Ez ideális megoldás azok számára, akik mechanikus billentyűzetet csndedesen szeretnének használni, miközben a működési tulajdonság - mint pl. a reagálási képesség - nem romlik. 

A KC104 Pudding Onyx White DBL Shot PBT billentyűkészlet kompatibilis a GK530, GK540, GK550, GK630, GK650 modellekkel és már elérhető 19,99 eurós ajánlott fogyasztói áron. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: