az-xpg-a-jeremy-lin-jstorm-e-sport-szervezet-hivatalos-tamogatoja

Az XPG a Jeremy Lin J.Storm e-Sport Szervezet hivatalos támogatója

2019. augusztus 13. Herczeg Balázs Külvilág Hírek

Az ADATA® Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok és a NAND Flash termékek vezető gyártója örömmel jelenti be, hogy hosszú távú együttműködést kötött a J.Storm csapattal és a legújabb XPG termékekkel fogja támogatja a e-Sport csapatot, beleértve a világ első két-hangszórós gaming fejhallgatójával, az XPG PRECOG gaming heatset-tel. A partnerség bejelentése egybeesik egy új XPG termékcsalád bevezetésével.

„Örömünkre szolgál, hogy folytathatjuk együttműködésünket a J.Storm csapattal és támogathatjuk azon törekvéseiket, hogy a világ egyik legfontosabb e-Sport szervezetévé váljanak” - nyilatkozta Simon Chen, az ADATA elnöke és vezérigazgatója. „A világszínvonalú XPG gaming termékek segítségével bízunk abban, hogy a J.Storm csapat tagjai megfelelő felszereltséggel rendelkeznek ahhoz, hogy megbirkózzanak az előttük álló kihívásokkal a professzionális e-Sport versenyhelyzetekben.”

A J.Storm egy professzionális észak-amerikai e-Sport csapat, amelyet az NBA sztár, Jeremy Lin vezet, két csapatból áll, az egyik a Dota 2-vel, a másik a Fortnite-tal játszik. A J.Storm csapata jelenleg Dota 2-ben nemzetközileg a 21. helyen, Észak-Amerikában pedig a 3. helyen áll. Év elején a J.Storm vitte haza a Dota 2 bajnoki címet a WSOE bajnokságon. (Esports World Showdown).

Az XPG PRECOG fejhallgató a világ első duál driveres gaming fejhallgatója. A fejhallgató három audió módot kínál (FPS, Virtual 7.1 Surround Sound és Music) az optimális hangzáshoz és különböző alkalmazásokhoz, valamint ENC (Environment Noise Cancellation) technológiát is biztosít, amely segítséget nyújt a játékosoknak a csapat tagjai közötti tiszta kommunikációra a környezeti zajtól függetlenül.

„Az XPG-vel folytatott együttműködésünk megfelelő alapokra helyezi a J.Storm csapat helyzetét, hogy magasabb szintet tudjon elérni a professzionális e-Sport világban.” - nyilatkozta Jeremy Lin, a J.Storm tiszteletbeli csapatkapitánya. „A kitartásnak, az odaadásnak, a sok gyakorlásnak, valamint az XPG legújabb termékeinek köszönhetően készen állunk megmutatni a versenyeken ellenfeleinknek, hogy mire is vagyunk képesek.”

Az XPG nemrégiben kibővítette kínálatát, amely most már hat termékcsaládot foglal magába: a PRECOG fejhallgatókat, az XPG BATTLEGROUND egérpadokat, a SUMMONER billentyűzeteket, a BATTLE CRUISER és az INVADER PC házakat, a LEVANTE vízhűtő rendszereket, valamint a CORE REACTOR tápegységeket. Az új XPG termékek 2019. augusztusától kerülnek hivatalosan forgalomba.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: