az-xpg-bejelentette-az-ingyenes-lga-1700-rogzitokeszletet-a-levante-240-es-360-aio-folyadekhutesekhez

Az XPG bejelentette az ingyenes LGA 1700 rögzítőkészletét a LEVANTE 240 és 360 AIO folyadékhűtésekhez

2021. november 25. Herczeg Balázs Hűtés hírek

Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója örömmel jelentette be az ingyenes LGA 1700 rögzítőkészletét, amelyet a LEVANTE 240 és LEVANTE 360 folyadékhűtések tulajdonosai igényelhetnek, hogy a már meglévő XPG hűtéseiket használni tudják a legújabb 12. generációs Intel Alder Lake platformmal.

Az XPG LEVANTE 240 és a LEVANTE 360 egyaránt kompatibilis az új Intel LGA 1700 foglalattal, amelyekhez a rögzítőkészlet ingyenesen lesz elérhető. A hűtések tulajdonosainak az ADATA ügyfélszolgálatánál (https://corp.adata.com/us/support/online) kell jelezniük igényüket az XPG hűtés, valamint a 12. generációs CPU és/vagy alaplap vásárlását igazoló bizonylat felmutatásával. A hitelesítést követően az XPG ügyfélszolgálata felveszi a kapcsolatot az ügyfelekkel további útmutatás nyújtása érdekében. A szállítás időtartama az vásárlók helyzetétől függ, az ingyenes csomagban pedig csak a telepítéshez szükséges kiegészítők kerülnek kiszállításra.

Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel a legközelebbi XPG irodát vagy képviseletet az https://xpg.com/en/xpg oldalon.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: