az-xpg-bejelenti-atx-30-kompatibilis-tapegysegeit

Az XPG bejelenti ATX 3.0-kompatibilis tápegységeit

Az XPG, a gamereknek, esportolóknak és technológiai rajongóknak tervezett, nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója ma bemutatta nagy teljesítményű tápegységeinek új sorozatát. A nemrég bejelentett NVIDIA GeForce RTX 40 sorozatú GPU-k esetén azoknak a felhasználóknak, akik a legújabb grafikus kártyákra szeretnének frissíteni, egy új típusú csatlakozóval érkező tápegységre lesz szükségük. Az XPG aktívan dolgozik azon, hogy a legkorszerűbb technológiát biztosítsa minden termékében, és örömmel frissíti a termékspecifikációkat, hogy azok megfeleljenek a legújabb szabványoknak, ahol csak lehetséges. Hogy teljesítse a hamarosan frissíteni vágyó játékosok igényeit, az XPG új tápegységsorozatot fejlesztett ki, amely egyaránt ATX 3.0 és PCIE 5.0 kompatibilis.

A 12VHPWR (12 + 4 tűs) csatlakozó megléte már elengedhetetlen a csúcskategóriás játékteljesítmény következő generációjához. Ami azt jelenti, hogy a frissítéshez szükséged lesz egy kompatibilis tápegységre. Az új csatlakozótípus és a frissített Intel ATX 3.0 specifikációk fényében az XPG CYBERCORE II sorozat modelljei az új csatlakozóval és frissített belső platformmal érkeznek majd.

XPG CYBERCORE II sorozat – Egyszerűen a legjobb

A teljes moduláris XPG CYBERCORE II sorozat 80 PLUS Platinum hitelesítésű hatékonyságot biztosít két nagy teljesítményű, 1000 és 1300 W-os modellben. Mindezt még lenyűgözőbbé teszi az a tény, hogy ezt az XPG eddigi legkompaktabb, nagy teljesítményű tápegységében sikerült elérni. A Nidec XPG VENTO PRO 120 PWM ventilátorral hűtött tápegység kiváló egyensúlyt biztosít a zaj, a teljesítmény és a termék élettartama között. Az XPG CYBERCORE II Platinum prémium teljesítményt nyújt a magas fogyasztású rendszerek felhasználóinak. A legjobb most még jobb lett.

Az XPG CYBERCORE II modellek hamarosan kereskedelmi forgalomba kerülnek. Készítsd fel magad és számítógéped a játékok következő generációjára! Az XPG-vel okosabban, gyorsabban és jobban játszhatsz!

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: