az-xpg-bemutatja-a-valor-air-kozepes-toronyhazat

Az XPG bemutatja a VALOR AIR közepes toronyházat

2022. július 13. Kocsis Bence Gépház hírek

Az XPG bemutatta a VALOR AIR közepes toronyházat, melynek a neve is sugallja, a VALOR AIR egy számítógépház, amelyet kifejezetten optimalizált légáramlásra terveztek. Emellett oldalt edzett üvegpanellel érkezik, amelyen keresztül a belső komponensek is láthatók. Kompakt mérete ellenére a VALOR AIR bőséges belső teret kínál a hardverek és alkatrészek támogatásához és beszereléséhez. A közepes toronyház bármilyen típusú játékosnak és PC-rajongónak megfelelő választás. Optimalizált légáramlásával, tágas belső terével és formavilágával tökéletes egyensúlyt teremt a kialakítás és a funkció között.


Az XPG VALOR AIR közepes toronyház megjelenése keskeny és letisztult, áramvonalas kialakítása hatékonyan szívja be kívülről a hideg levegőt 3 db előre beépített 120 mm-es ventilátorral, míg a meleg levegőt a hátsó, 120 mm-es ventilátor vezeti ki. Helytakarékos méretei ellenére támogatja az akár 335 mm hosszú grafikus kártyák beépítését. A gépház akár 160-180 mm hosszúságú tápegységeket is támogatja, beleértve a 80 PLUS GOLD hitelesítésű XPG CORE REACTOR és a 80 PLUS PLATINUM hitelesítésű XPG CYBERCORE tápegységeket. Az XPG VALOR AIR egy egyszerű és elegáns kialakítású közepes toronyház, amely kiváló légáramlást, tágas belső teret és remek teljesítményt kínál megfizethető áron.


Az XPG VALOR AIR egy, az XPG által szabadalmaztatott, eltávolítható mágneses előlappal és egy edzett üvegpanellel érkezik. Sőt, az oldalsó panel is könnyedén eltávolítható a csavarok egyszerű meglazításával. A gépház tetején található I/O-portok között két USB 3.2 Gen 1 port és egy kombinált (fejhallgató és mikrofon) csatlakozó kapott helyet. A porszűrők eltávolíthatók és mágnesesen rögzülnek a toronyházhoz, ami egyszerűvé és intuitívvá teszi a tisztítást. 


Az XPG VALOR AIR két kivehető 2,5 hüvelykes HDD/SSD-rögzítővel érkezik az alaplaptálca hátulján, amelyet a felhasználók könnyedén felszerelhetnek és eltávolíthatnak. Ez biztosítja a meghajtók egyszerű telepítését és eltávolítását. A tápegységburkolat alatt további egy eltávolítható 2,5/3,5 hüvelykes kombinált meghajtórekesz található, amely rugalmasabbá teszi a tápegység kábeleinek menedzsmentjét. 

További információkat a gyártó oldalán találtok!

Írta: Kocsis Bence