az-xpg-bemutatja-legujabb-periferiasorozatat

Az XPG bemutatja legújabb perifériasorozatát

2022. szeptember 20. Kocsis Bence Periféria hírek

Az XPG egy teljes sorozatnyi belépő szintű perifériát mutatott be a nehezedő piaci körülményekre válaszolva, köztük az XPG PRECOG S gamer headsetet, az XPG SLINGSHOT gamer egeret és az XPG BATTLEGROUND L gamer egérpadot. Ezekkel az új termékekkel az XPG átadja a múltnak a „Gamerek adóztatását”, a kezdő gamereket, az internetkávézókat és azokat a felhasználókat célozva, akiknek sokoldalú perifériákra van szükségük letisztult és divatos dizájnnal, valamint megbízható teljesítménnyel elérhető áron.

XPG PRECOG S GAMER HEADSET

Az XPG az XPG PRECOG S-sel bővíti ki a kiváló minőségű, magával ragadó hangzású PRECOG headset termékcsaládot. A belépő szintű kategóriába szánt gamer fejhallgató tiszta és erőteljes hangzást biztosít az 50 mm-es, kiváló minőségű hangszóróival, hogy olyan játékélményt nyújtson, amely felveszi a versenyt a magasabb kategóriás eszközökkel. Strapabíró és könnyű kialakítása, automatikusan a fejhez igazodó pántja, valamint nagy méretű, elforgatható fülkagylói zavaró vagy kellemetlen érzésektől mentes, hosszantartó játékmenetet biztosítanak. Az XPG PRECOG S egy szabványos kombinált audió jack csatlakozóval és egy elosztó kábellel érkezik, hogy a lehető legnagyobb kompatibilitást biztosítsa a konzoloktól kezdve a hordozható gamer eszközökön át egészen a gamer PC-kig. Megjelenéskor fekete színben lesz elérhető, később azonban rózsaszín és fehér opciókkal is bővül a kínálat.

XPG SLINGSHOT GAMER EGÉR

Hogy teljes legyen az XPG Gamer egereinek kínálata, az XPG egy olyan terméket hozott létre, amely minden szempontnak megfelel, így a legjobb ár, a trendi dizájn, a nagyszerű teljesítmény kombinációját kínálja a játékosok által személyre szabható lehetőségekkel vegyítve az XPG PRIME szoftveren keresztül. A magasabb szintű egerekhez hasonlóan ez is egy olyan gamer egér, amellyel nem kell kompromisszumokat kötnöd. Első pillantásra az XPG :Exoskeleton tervezési nyelve tűnik fel, amely a teljesítményt esztétikai értékekkel ötvözi a játékközpontú tulajdonságok megvalósításához. Az XPG SLINGSHOT egyszerre kényelmes, divatos és könnyű, a minőség feláldozása nélkül. Jobb szenzort biztosít, mint a versenytársak ezen az áron, ami nagyszerű választássá teszi, ha éppen ragyogó esport karriered kezdetén jársz, vagy a bátyádat szeretnéd egy kézigránáttal kiiktatni. A megjelenést követően több színben is elérhető lesz.

XPG BATTLEGROUND L GAMER EGÉRPAD

A BATTLEGROUND egérpad termékcsalád legújabb tagja kellően nagy méretű ahhoz, hogy bármilyen típusú játékot támogasson, beleértve azokat is, amelyek gyors mozgást igényelnek alacsony DPI-beállítások mellett, mint például az FPS-játékok.

A teljesen természetes csúszásgátló gumitalppal, sima mikroszálas anyaggal és kívülről varrott kötésekkel a BATTLEGROUND L ideális egérpad, amely nem kopik vagy buborékosodik hosszabb használat során. Olyan termékekkel párosítva, mint az XPG SLINGSHOT, az XPG BATTLEGROUND L tökéletes PC-játékélményt biztosít. Sőt, az XPG XTREME SAGA történet rajongóinak különösen tetszeni fog a limitált példányszámú MERA EDITION verzió, amely a normál fekete változat mellett lesz elérhető.


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: