az-xpg-bemutatta-a-cybercore-modularis-tapegyseget

Az XPG bemutatta a CYBERCORE moduláris tápegységét

2022. február 11. Kocsis Bence Tápellátás hírek

Az XPG bejelentette tápegységsorozatának legújabb kiegészítését, az XPG CYBERCORE moduláris tápegységet, amely 1000 és 1300 W-os változatban érhető el. A PLATINUM hatékonyságot a Cybenetics iparági szakértői hitelesítették. A japán tervezésű csapágyazással rendelkező, kiváló minőségű XPG VENTO PRO 120 PWM ventilátorral felszerelt XPG CYBERCORE új szintre emeli a stabilitást, hogy a legjobb játékélményt biztosítsa.

Az XPG CYBERCORE az XPG és Nidec közös együttműködésének legújabb terméke. A tápegység az XPG VENTO PRO 120 PWM ventilátorral lett felszerelve, amelyet a Nidec tervezett meg a páratlan hűtési hatékonyság elérése érdekében. A Nidec ventilátorok ívelt kialakítása kiváló légáramlást biztosít. A ventilátorok alacsony terhelés mellett 0 RPM üzemmódba kapcsolnak egészen addig, amíg a fogyasztás el nem éri a tápegység kapacitásának 30%-át, ezzel halk működést biztosítva. Ennek két fő előnye van - egyrészt meghosszabbítja a ventilátor élettartamát, másrészt lehetővé teszi a kompakt kialakítást. A mindössze 160 mm hosszú XPG CYBERCORE az egyik legkisebb megoldás a Platinum hitelesítéssel rendelkező tápegységek között.


Az XPG CYBERCORE kiváló minőségű, 105°C-os Japánban gyártott elektrolit kondenzátorokat és fejlett PFC-t (Power Factor Correction) használ, amely szabályozza és stabilizálja a feszültséget, így optimális hatékonysággal osztva el a rendelkezésre álló energiát. Az energiaellátás tekintetében az XPG egy digitális PMIC-t (Power Management IC) is alkalmazott a teljesítménymenedzsment és a stabilitás növelése érdekében.

Az XPG CYBERCORE mindemellett 10 év garanciával rendelkezik. További információkért, részletes specifikációkért látogassatok el a gyártó oldalára

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: