az-xpg-headshot-eger-es-a-genesis-ddr5-memoria-elnyerte-a-rangos-good-design-dijat

Az XPG HEADSHOT egér és a GENESIS DDR5 memória elnyerte a rangos Good Design díjat

Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóinak tervezett nagy teljesítményű termékek vezető gyártója örömmel jelentette be, hogy az XPG HEADSHOT gamer egér és a GENESIS DDR5 memóriamodul elnyerte a 2021-es Good Design díjat.

XPG HEADSHOT gamer egér

Az XPG HEADSHOT gamer egér egy egyedülálló megoldás, amelyet 4D nyomtatással és AI technológiával gyártanak. A 4D nyomtatással olyan mechanikus szerkezetet hoznak létre, amelynek a külső rácsos mesh szerkezete hihetetlenül erős, mégis könnyű az egér az egyszerű és gyors mozgatása érdekében. A 4D nyomtatásnak köszönhetően a HEADSHOT könnyedén személyre szabható, hogy hatékonyan illeszkedjen a felhasználók kezeihez a személyre szabott ergonómia érdekében. Az egér tervezési folyamatát három kulcsfontosságú szempont határozta meg: a könnyű súly, a páratlan ergonómia és a stílusos dizájn. Az XPG HEADSHOT nemrég elnyerte Tajvan legbefolyásosabb formatervezési kitünetését, a Golden Pin Design díjat is.

XPG GENESIS DDR5 memória

Az XPG GENESIS DDR5 egy következő generációs memóriamodul, amelynek célja, hogy új szintű teljesítményt nyújtson a PC játékosok és a rajongók számára. Csúcskategóriás DRAM modulként prémium megjelenéssel és érzettel rendelkezik, amelyet két fém - egy fényes és egy matt - felület ötvözésével értek el. A modul teljes felületét geometriai barázdák és vonalak metszik át.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: