battlefield-4-bf3-palyakat-tartalmaz-az-uj-dlc/2013/06/27

Battlefield 4: BF3 pályákat tartalmaz az új DLC

2013. június 27. Szajcsán Márk

A China Rising DLC után itt a 2. letölthető tartalmú DLC csomag amiről a DICE részletesen beszámolt.

A 2. BF4 letölthető tartalom a Second Assault nevet viseli, aminek tartalmáról már korábban keringtek pletykák az internete, de most a DICE lerántotta róla a fátylat.

battlefield 4_keyart

Talán nem nagy meglepetés, hogy a többjátémos módot bővíti majd a DLC, amiben négy darab "rajongói kedvenc" Battlefield 3-as multiplayer pálya lesz található. Alan Kertz játékmenet-tervező ebből kettőt meg is nevezett egy Reddit beszélgetés során. A két pálya a Battlefield 3 alap mapjaiból valóak: Operation Metro és Caspian Border, persze teljesen átírva Frostbite 3-as motorra.

Ez nem újdonság, 2011-ben is láthattunk a Battlefield 2-ből áthozott, és Frostbite 2.0 motorra átdolgozott DLC-t, mégpedig a Back To Karkand volt (Strike at Karkand, Gulf of Oman, Wake Island 2014 és Sharqi Peninsula).

305697_bf4chinarising

A Second Assault a Battlefield 4 megjelenése után érkezik először Xbox One-ra, később a többi platformra, míg a China Rising DLC-t már a boltokba kerülés napján elérhető lesz az előrendelők számára, bármin is fogják futtatni majd a játékot.

Írta: Szajcsán Márk