battlefield-5-mikor-tolthetjuk-le-mikor-kezdhetunk-jatszani-most-kiderul

Battlefield 5 - Mikor tölthetjük le? Mikor kezdhetünk játszani? Most kiderül!

2018. november 06. Szajcsán Márk X-BOX One


Az idei év egyik legfurább nyitányát kezdi meg hamarosan a Battlefield V. A gyenge EA Play-es bemutató és Battlefield közösség morgolódása után, hála a sok kedvhozó kisvideónak majd a public bétának a Battlefield V népszerűsége egyre feljebb kúszik a rajongók körében. Közben kiderült, hogy a vártnál később jelenik meg az új rész. Most összeszedtünk minden információt amit nem árt, ha tudsz az előtöltésről a játék megjelenéséről.

Kezdjük a letöltésnél. Minden dátumnál a Magyarországi letöltés időpontját láthatjátok!

Xbox One tulajok a digitálisan megvásárolt változatokat már október közepén letölthették a gépekre. Jó kérdés, hogy miért. 

PC-re November 7-én 14:00-tól lesz elérhető az előtöltés a digitálisan vásárolt és az EA Access/EA Access Premium előfizetők számára.

Szegény PS4 tulajoknak kell várniuk a legtovább. Deluxe Editiont digitálisan vásárolók számára November 13 13:00-kor válik tölthetővé a játék. Még a Standard Edition digitálisan vásárlók November 18-án 13:00-kor kezdhetik meg a letöltést. 

Aki esetleg vizuális lélek megtekintheti kép formájában is(Angol időpontok láthatóak a képen) 

Melyik verziót, milyen platformon, mikor játszhatunk?

PC-n van a legválasztékosabb kipróbálási módunk a játékra. 

November 9-én már csatasorba is állhatunk, ezt 2 féle képpen tehetjük meg. Megvásárolunk 1 havi EA Acces-t 3.99€-ért(Origin)/990Ft(Xbox One) és kapunk 10 óra játékidőt. Itt feltehetően az első singleplayer küldetést vihetjük végig, vagy akár 10 órán át onthatjuk egymásra az ólmot a multiplayer modokban. PC/Xbox One-on elérhető

A másik lehetőség, hogy kifizetjük az 1 havi 14.99€-s árat az EA Access Premier-ért, és akkor a November 9-es starttal az előfizetősünk lejártáig bármilyen mennyiségben élvezhetjük a teljes játékot. Végigjátszhatjuk a singpleplayert és bármennyit multizhatunk. Csak PC-n elérhető!

Deluxe Edition: November 15-től léphetünk be a 2. világháború csatáiba. Legyen az digitális vásárlás vagy lemezes verzió(Konzolok esetében) PC, Xbox One, PS4

Standard Edition: Utoljára maradt a legolcsóbb változat, november 20-tól csatlakozhatnak a többiek közé. PC, Xbox One, PS4

Írta: Szajcsán Márk

Hasonló bejegyzések: