bejelentesre-kerult-az-f1-2018/2018/05/16

Bejelentésre került az F1 2018

2018. május 16. Szajcsán Márk

Ahogy azt az előző években már megszoktuk idén sem maradhat ki a hivatalos Formula 1 játék. Így a tegnapi napon a Codemasters bejelentette az F1 2018-at.

A tavalyi rész nagyon jól sikerült a sorozatból, reméljük, hogy ezt idén is sikerül megugrani és tovább csiszolnak az formula autózás szerelmeseinek kedvenc játékán.

Az F1-es mezőny nyári szünetről történő visszatérésének első versenyén a Belga nagydíjon kerül a nagyközönség elé a játék. A hivatalos megjelenés Augusztus 24. PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik. A bejelentésben szerepelt, hogy az Xbox One X-ben rejtőző erőt megpróbálják a legjobban kihasználni.

A játékot a karrier módra próbálják fókuszálni, bízunk benne, hogy sokkal interaktívabb lesz a játék a pályán kívül is. Anno az F1 10, 11-nél még sikerült is hozni ezt a szálat aztán az évek alatt elfelejtődött és kikerült a játékból. Fontosak a játékosok visszajelzései így ezekből próbálnak még többet fejlődni. A karrier mód fejlesztésén kívül érkezik még egy csomó történelmi autó. Személy szerint megnéznék egy régebbi teljes évadot is, nem csak az éppen aktuálisat. De, ne legyünk telhetetlenek.

A fejlesztők ígérete szerint a megjelenésik további tartalmakat osztanak meg velünk a játékkal kapcsolatban. Egy kisebb trailer mindenképpen várható, reméljük képeket is kapunk majd a nyár folyamán.

Írta: Szajcsán Márk