bemutatasra-kerultek-a-razer-kraken-felujitott-v2-es-verzioik/2016/09/29

Bemutatásra kerültek a Razer Kraken felújított V2-es verzióik

2016. szeptember 29. Herczeg Balázs

A Razer Kraken széria néhány képviselőjét már mi is görcsölő alá vetettük, a mai napon viszont bejelentésre kerültek a felújított verziók. Érkezik a Razer Kraken V2 és a Kraken 7.1 V2. Az új verziók nagyobb, 50 mm-es egyedi hangolású hangszórókkal felszerelve érkeznek a teljesebb játékélmény és a könnyedebb kommunikáció érdekében. A fejhallgató újratervezett, ergonomikus unibody alumínium vázzal érkezik, mely a kényelem szónak egy új jelentést ad. A Razer az eredeti designt számtalan új, átfogó frissítéssel fejlesztették tovább, hogy megfeleljen napjaink e-sport versenyzői, valamint a szenvedélyes játékosok által támasztott, megnövekedett igényeknek.

50 mm-es hangszórók a kiegyensúlyozott játékbeli hangzásért és kommunikációért

A Razer Kraken V2 fejhallgatók továbbfejlesztett audio teljesítményének középpontjában a két, egyedi hangolású 50 mm-es hangszóró áll. Ezek nagyobbak, mint a Kraken fejhallgatók korábbi generációiban találhatóak, és szélesebb frekvencia-tartomány átvitelére képesek, tökéletesen kiegyensúlyozott játékbeli hangzást és csapatkommunikációt biztosítva.

razer_kraken_pro_v2_rgb_v04

A Razer Kraken 7.1 V2 ezen felül egy fejlett 7.1-es virtuális térhangzást biztosító hang-motort kapott, amely lehetővé teszi a teljes testreszabhatóságot, és az játékosok saját, különleges igényeiknek megfelelő pozícionális hangzást.

Unibody alumínium váz a megnövelt tartósságért

A Razer Kraken V2 mikrofonos fejhallgatók egy vadonatúj, unibody alumínium vázzal rendelkeznek, amely tartósabb és rugalmasabb, mint más, széles körben használt fejhallgató-anyagok.

Az alapos tesztek során egyebek mellett leejtették, kihajlították a formájából, súlyt helyeztek rá, és durva bánásmódnak vetették alá. Az eredmény egy olyan fejhallgató, amely valóban ellenáll a profi, versenyszerű gaming viszontagságainak.

razer_kraken_pro_v2_rgb_v05

Maximális kényelemre és nulla fáradtságra tervezve

A fejpántot úgy tervezték, hogy a kiegyensúlyozottabb súlyelosztás és a csökkentett szorítóerő révén a hosszú, játékkal töltött idő során is maximális kényelmet nyújtson.

A fülpárnák nagyobbak, puhábbak és jobban kizárják a külvilág zajait, mint korábban bármikor. Emellett a még jobb, személyre szabott illeszkedés érdekében könnyen cserélhetők, lehetővé téve a választást a körkörös illetve az ovális (külön megvásárolható) kialakítású fülpárnák között.

Ezen felül az új fülpárnák különleges formájú csatornákkal rendelkeznek, amelyek a szemüveget viselő játékosok számára is lehetővé teszik, hogy hosszabb játék után is, megerőltetés nélkül és kényelmesen viselhessék a fejhallgatót.

Kristálytiszta kommunikáció

razer_kraken_pro_v2_rgb_v03

Mind a Razer Kraken Pro V2, mind a Kraken 7.1 V2 mikrofonja egyirányú felvételi karakterisztikával, valamint kényelmes visszahúzható kialakítással rendelkezik.

A Razer Kraken 7.1 V2 különlegessége a Razer Synapse-en keresztül aktiválható, aktív zajszűrővel rendelkező digitális mikrofon, amellyel a játékosok maguk mögött hagyhatják a LAN események zajait, hogy tisztán és világosan kommunikálhassanak csapattársaikkal.

“A Razer Kraken V2 mikrofonos fejhallgatókat úgy terveztük, hogy a lehető legjobb e-sport-központú élményt nyújtsák.” – nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “Napjaink profi e-sportolói a Razer Kraken V2 erőteljes 50mm-es, egyedi hangolású hangszórói, a strapabíró unibody alumínium váz, és a maximális kényelmet középpontba állító, gyökeresen áttervezett ergonómia révén fognak kitűnni.”

Az új Razer mikrofonos fejhallgatók október 3-tól már előrendelhetők. További információkért kérjük, látogass el a www.razerzone.com/kraken-pro-v2 oldalra.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter