bemutatkozik-a-cooler-master-uj-gaming-headsetje-masterpulse-mh320/2017/08/16

Bemutatkozik a Cooler Master új gaming headsetje: MasterPulse MH320

2017. augusztus 16. Kocsis Bence

A Cooler Master bemutatta az új zárt fülrésszel rendelkező gaming headsetjét, a MasterPulse MH320-at. Nem számít, hogy valaki maratoni játékos-e, aki egy széles körben állítható hangzású terméket keres, vagy csak hétköznapi játékos, aki egy mindenre használható headsetre vágyik, a MasterPulse MH320 tökéletes választás lesz a játékok során.

“Ezt a headsetet a játékok szem előtt tartásával terveztük, tehát törekedtünk a könnyű súlyra és arra, hogy a viselése akár órákon keresztül is kényelmes legyen, így végül egy 280 grammos terméket alkottunk. Nem alkudtunk meg a minőségben sem és például az MH320 önbeállító fejpánttal rendelkezik, amely acél erősítésű vázra épül,” mondta Bram Rongen, a periféria termékek marketing menedzsere.

Hallasd a hangod a csatatéren és tedd mindezt kényelmesen és kiváló minőségben. Ezzel a tartós mégis flexibilis fém kerettel rendelkező konstrukcióval, a MasterPulse MH320 úgy épül fel, hogy rengeteg játékmenetet kibírjon. Az önbeállító fejpánt minden fejformához és mérethez igazodik, míg az ultra puha műbőr fülpárnák extra kényelmet biztosít akár hosszú játékok vagy zenehallgatás, videó nézés során is.

.

Az MH320 a megalkotásakor a chat hangokat hangok nagy figyelmet kaptak, a Cooler Master itt sem alkudott meg a minőséggel kapcsolatosan. A mikrofon egy kétirányú kapszulában kapott helyet, az elhelyezésnek köszönhetően nagyobb érzékenységgel rendelkezik a megfelelő irányba, míg a háttérzajokat minimalizálni tudja. Beszélj hangosan, magabiztosan és vezesd a csapatodat győzelemre!

Az MH320 egy zárt hátuljú headset, ami kimagasló passzív zajszűrést biztosít, így szinte senki sem zavarhat játék közben. A headset 2.0 csatornás sztereo hangot állít elő, amelyekhez 40mm drivereket és dupla 3.5mm jackeket használ, így nincs szükség a telepítésre, tehát bárhová vihető és azonnal használható.

A MasterPulse MH320 augusztus végétől válik elérhetővé, 12 900 forintos bruttó ajánlott áron.

Írta: Kocsis Bence