bemutatkozik-a-rog-smart-lens-a-vilag-elso-gamer-kontaktlencseje

Bemutatkozik a ROG Smart Lens – A világ első gamer kontaktlencséje

2022. április 01. Herczeg Balázs Periféria hírek

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bemutatta a ROG Smart Lens gamer kontaktlencsét— a világ első, kifejezetten játékosok számára kifejlesztett kontaktlencséjét, mely a játékélmény növelése mellett jobb játékossá is hivatott tenni a felhasználóját.

A beépített fej és szemkövető rendszer immerzív játékélményt kínál és számos egyéb lehetőség előtt is megnyitotta a kapukat. Ilyen például az ROG Command Center, mely a következő szintre emeli az irányítást. A ROG Smart Lens segítségével soha többet nem kell alt tabolni vagy a monitor beállításai között keresgélni. Elég csak a szemünkkel vezérelni a legfontosabb beállításokat és pislogássalmegerősíteni azokat. 10 gyorsgomb is beállítható szemvezérlésre, így akár a mikrofon némítása vagy a zenehallgatás is vezérelhető a ROG Smart Lens segítségével.

Természetesen nem maradt el az Aura Sync támogatás sem. Az Armoury Crate szoftver segítségével személyre szabható a kontaktlencse színe és alakja, így a különleges funkciók mellett egyediséget is kölcsönöz az új ROG kiegészítő.

A ROG Smart Lens egy különleges, gyorstöltét kínáló tokban érkezik. Az egyedi tervezésű tok biztosítja a villámgyors rendelkezésreállást és töltés közben tisztán is tartja a kontaktlencsét. A teljes feltöltéshezmindössze 1 óra is elegendő, ezalatt pedig meg is tisztul a lencse.

Elérhetőség és árak

Az ROG Smart Lens bevezetésére még várni kell.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: