bemutatkozik-a-thx-tanusitott-razer-hammerhead-pro-hyperspeed

Bemutatkozik A Thx Tanúsított Razer Hammerhead Pro Hyperspeed

2023. június 03. Kocsis Bence Periféria hírek

A Razer új mércét állított fel a vezeték nélküli hangzás terén a fergeteges Razer Hammerhead Pro HyperSpeed eszközével. Ezek az élvonalbeli fülhallgatók páratlan, rendkívül alacsony késleltetésű hangzás-szabadságot és sokoldalúságot kínálnak több platformon, beleértve a PC-t, a PlayStation konzolt, az okostelefonokat és az olyan kézi eszközöket, mint a Nintendo Switch vagy a Steam Deck. A hangzás szabadságát új szintre emelő Hammerhead Pro HyperSpeed olyan, a játékszabályokat felforgató funkciókkal bír, mint az állítható aktív zajszűrés, a vezeték nélküli gyorstöltő-tok, vagy a testreszabható Razer Chroma RGB világítás.

A Hammerhead Pro HyperSpeed azoknak készült, akik a legjobb hangminőséget követelik meg, mivel a fülhallgatók a minőség, a konzisztencia és a hangteljesítmény vezető, világszerte elismert biztosítékát képviselő THX tanúsítvánnyal rendelkeznek. A fejhallgatók és fülhallgatók THX tanúsítási programja kiemelt figyelmet szentel a következetes frekvenciaátvitelnek, az alacsony torzításnak és a kivételes zajszigetelésnek. Az iparági szabványokra és négy évtizedes szabadalmazott tesztmódszerekre épülő THX-tanúsítás egy rendkívül szigorú folyamat, amelyben világszínvonalú hangmérnökök vesznek részt. Az, hogy a Hammerhead Pro HyperSpeed megfelelt e szabvány követelményeinek, a termék csúcstechnológiájú kialakításának és funkciókészletének a bizonyítéka. A hanghűség ezen védjegyét látva a fogyasztók biztosak lehetnek a termék minőségében.

A Hammerhead Pro HyperSpeed kiterjeszti a valódi vezeték nélküli hangzás határait a Razer HyperSpeed Wireless Dongle adapterrel. Ez az egyedülálló jellemző könnyedén áthidalja a szakadékot a Bluetooth hang-képességekkel nem rendelkező eszközök számára, és a vezeték nélküli hangélmények birodalmába hívja őket. A játékosoknak nem kell mást tenniük, mint csatlakoztatni a HyperSpeed Wireless Dongle adaptert PlayStation vagy Nintendo Switch konzoljukhoz, Steam Deck eszközükhöz vagy számítógépükhöz, hogy élvezhessék a tökéletes 2,4 GHz-es csatlakozást. A megnövelt kompatibilitásnak köszönhetően a fülhallgatók a kényelmes, továbbfejlesztett, platformok közötti kapcsolódás nélkülözhetetlen eszközeivé válnak.

A Razer forradalmi HyperSpeed Wireless technológiája elképesztő hangteljesítményt biztosít a Hammerhead Pro HyperSpeed számára, a 2,4 GHz-es adapter segítségével pedig ezek a fülhallgatók az iparág legjobb alacsony - kevesebb mint 40 ms-os - késleltetésű hangteljesítményét nyújtják. A Gaming Mode (játékmód) például maximálisan kihasználja a Bluetooth technológia lehetőségeit, robusztus teljesítményt nyújtva mindössze 60 ms-os késleltetés mellett. A Bluetooth 5.3 kompatibilitás révén a Hammerhead Pro HyperSpeed problémamentes csatlakoztathatóságot garantál számos eszközön.

A Hammerhead Pro HyperSpeed úgy lett megtervezve, hogy az állítható hibrid aktív zajszűrés révén fokozza az elmélyülést és a tudatosságot. A fejlett külső (feedforward) és belső (feedback) mikrofonok figyelik a hangkörnyezetet, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy teljesen kiiktassák a zajokat és a játékra összpontosítsanak, vagy az alkalmazáson belüli csúszkával maguk szabályozzák, hogy a külső hangokból mennyit akarnak beengedni.

A Hammerhead Pro HyperSpeed egy Qi-kompatibilis, vezeték nélküli gyorstöltő-tokkal érkezik, amely további 24 órányi akkumulátor-üzemidőt biztosít. A töltőtok kompatibilis a Razer Charging Pad töltőpadokkal és más vezeték nélküli töltőkkel, emellett pedig egy Type-C portot is kínál a vezetékes töltéshez.

A „ne zavarj mód” (Do-Not-Disturb) lenémítja a Bluetooth-értesítéseket a HyperSpeed kapcsolaton történő játék során, így a felhasználók teljesen a játékra vagy a munkára koncentrálhatnak. Amennyiben az eszköz Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik a telefonhoz és egy másik hangforráshoz, az üzemmód bekapcsolható, így a hívások és a szöveges üzenetek nem szakítják meg a zenehallgatást.

A Hammerhead Pro HyperSpeed személyre szabható világítást és végtelen stíluslehetőségeket kínál közel 16,8 millió színnel, számtalan világítási mintával és dinamikus, játékon belüli fényhatásokkal. A felhasználók megtapasztalhatják a teljes körű RGB testreszabhatóságot, valamint a mélyebb immerziót, amelyekről a világ legnagyobb, gamer-eszközök számára készült világítási ökoszisztémája gondoskodik. A Razer Hammerhead Pro HyperSpeed bizonyítja a Razer elkötelezettségét az innováció és a játékosok számára nyújtott legfejlettebb audio-megoldások iránt. Úttörő funkcióikkal és páratlan sokoldalúságukkal ezek a fülhallgatók újraértelmezik a valódi vezeték nélküli gamer hangélmények szabványait.

A Razer Hammerhead Pro Hyperspeed már elérhető 199,99 dolláros áron. További Razer Hammerhead Pro HyperSpeed információkért kérjük, látogass el a Razer.com oldalra.


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: