bovitette-skiller-csaladjat-a-sharkoon/2016/10/06

A Sharkoon bővítette Skiller családját

2016. október 06. Ficsor Tamás

A Skiller család most már két új tagot is köszönthet, hisz nem régiben mutatkozott be az SGM1, melyben kivehető tálcán van a súlyrendszer, de más érdekességek is találhatóak rajta, amikről a tesztünkben olvashattok. A másik új tagot ma mutatta be a gyártó, ami a Skiller SGH1.

skiller_sgh1_02

Az SGH1 egy sztereó gamer fejhallgató, mely csupán 253 gramm. A Skiller-hez méltó fekete és kék dizájnt kapta. A hangszóróházakon látható az "S" logó, ami nagyon Lamborghini mintájúra sikeredett. A 40 miliméteres, 32 ohm-os és 98 dB érzékenyságű hangszórók köré extra nagy és kényelmes fülpárnákat helyeztek. Gyárilag műbőr anyagú van felhelyezve, de a csomag tartalmaz szövettel bevont cseres párnákat, így kedvünk szerint válthatjuk a kettőt. A fejpánt állíthatóságát rugalmaskét oldalt elhelyezett rugalmas anyaggal oldották meg, így minden fejmérethez a legjobb kényelem érhető el.

skiller_sgh1_04

Gaming fejhallgató mivoltából mikrofonnal is felruházták az SGH1-et, mely levhető. Moduláris kábelezéssel látták el, így az alapból 110 cm hosszú fonott 3,5 mm-es jack csatlakozóval kényelmesen tudjuk hallgatni notebook-ról, tablet-ről és telefonról például a zenéket, vagy a kotrollerről a játékot. A hozzá csatlakoztatható 250 cm hosszú szintén fonott 2 x 3,5 mm-es jack dugó PC-vel és notebook-al kompatibilis, ráadásul egy vezérlőt is helyeztek rá, amin hangerőszabályzót és mikrofon némító gombot raktak.

A Sharkoon Skiller SGH1 Gaming Stereo Headset 20 eurós ártól érhető el.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=52wblMfn7uI[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás