call-of-duty-advanced-warfare-valami-lesz-vegre/2014/05/12

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE, valami lesz végre

2014. május 12. Gosztonyi Adorján

Új korszak nyílt a Call Of Duty történetében. Call of Duty: Advanced Warfare valami teljesen mást hoz, mint amit megszoktunk. Az Activision Blizzard, az Activision leányvállalata szerint újabb kasszasiker van készülőben.

"Rengeteg kulcsfontosságú döntést hoztunk, ami a kreativitást és a valóságot illeti a Call of Duty: Advanced Warfare esetében. Teljesen másképpen közelítettük meg a játékot." Nyilatkozta Eric Hirshberg, az Activision Publishing vezérigazgatója. "Ez az első 3 éves fejlesztési ciklus. Először dolgoztunk a Sledgehammer Games-szel és több szempontból is megvizsgáltuk a dolgokat. Az alapvető játékmenetet, az Exoskeleton ruhát, egy lebilincselő történetet, egy ikonikus, új karaktert. Rengeteget szórakoztunk a játék készítése alatt és úgy gondoljuk, hogy sokkal nagyobb móka lesz játszani vele."

Reveal_Thumbnail

A Call of Duty: Advanced Warfare kifejezetten a következő generációs konzolokra és PC-re szánták. A Sledgehammer Games pedig képes volt létrehozni az új élményt, mely egy sor hangból és látványból. Képesek voltak létrehozni egy fotorealisztikus világot, egy olyat, amilyet még egy Call Of Duty-ban sem sikerült. Az arc animációs technológiának köszönhetően pedig élethű karakterek tudtak csinálni, ami azt az érzést kelti az emberben, mintha a fikció életre kelne.

"Lehetőség és megtiszteltetés a Sledgehammer Games-nek. Call of Duty: Advanced Warfare egy nagyon ambíciózus és kreatív munka volt a számunkra"

PMC Infographic_FINAL[2]

Nagyon úgy tűnik, hogy megjelenési dátum is társul ezekhez a szavakhoz, ugyanis úgy néz ki ez év November 4.-étől mi is élvezhetjük ezt a fotorealisztikus világot. Mától egyébként előrendelhető a játék. Addig is, ahogy már megszoktátok, trailer következik:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0C2cG30FBas[/youtube]

Írta: Gosztonyi Adorján