call-of-duty-ghosts-free-fall-terkep/2013/07/02

Call of Duty: Ghosts Free Fall térkép

2013. július 02. Uszkai Dávid

Az Activision a tegnapi nap folyamán bejelentette, mivel próbálja ösztönözni a játékosokat arra, hogy rendeljék elő a most készülő játékukat.

Aki a legújabb Call of Duty részt a Ghosts-ot előrendeli, ingyen magáénak tudhatja a Free Fall multiplayer pályát ,ami nem csak egy egyszerű pálya, hisz dinamikusan változik a terep mindez valós időben. Így most már vége az unalmas pályáknak, vége a monotonitásnak, hisz csak rajtunk és társainkon múlik milyen terepen küzdhetünk meg. Egy felhőkarcolóban fognak történni az események és az idő előrehaladtával bármelyik pillanatban összeomolhat és ez csak rajtunk áll, hisz minden cselekményünk kihatásra van az egész környezetre. Ez a lövöldözés mellett egy kis taktikai elemet is belevisz a játékba ami még szórakoztatóbbá és élvezetesebbé teszi a többjátékos mókát. Ugye milyen jól hangzik? A játékot már előrendelhetitek a Steam rendszerén keresztül is ha magatokénak akarjátok tudni a bónusz pályát.

Call of Duty Ghosts_Free Fall promo image A Call of Duty: Ghosts november 5-én kerül a boltok polcaira PC, Xbox 360 és PS3-ra.

Írta: Uszkai Dávid