cod-zombi-kicsiben-evilgeddonh-spooky-max/2013/12/10

CoD zombi kicsiben: Evilgeddonh Spooky Max

2013. december 10. Bordás Dávid
Gondolom sokan szeretitek vagy akár éltek haltok egy zombi apokalipszis eljöveteléért. Ha nem is a valóságban, de itt van egy.

A CoD széria zombi módját senkinek sem kell bemutatni. Körönként egyre több és több élőhalott próbál az életedre törni. Fegyvereket gyűjthetsz és azok segítségével teheted el láb alól a förmedvényeket. A címben említett játékban is ilyesmi a feladatunk csak nem egy milliódolláros franchise részeként hanem egy internetes flshjáték keretei közt. Egyszerű, de nagyszerű.

jhgc

Szóval a recept egyszerű, de lássuk mit tud még? A férgek öléséért pénzt és fegyvereket kapunk. A fegyvert egy bizonyos ideig tudjuk használni, míg a pénzt ezek fejlesztésére és egyéb cuccok beszerzésére tudjuk elkölteni. Természetesen különféle feladatok végrehajtásáért xp-t kapunk, amikért szinteket léphetünk. Szokásosan a szintlépéskor skill pontot kapunk amit karakterünk fejlesztéséhez használhatunk.

w

Pályaválaszték szempontjából négy áll rendelkezésünkre. Az elején egy érhető el később a többit is megnyithatjuk. Városi utcától a veszedelmes temetőig félelmetes helyeken játszhatunk.

Egyébként technikailag semmi gond a játékkal, egyszerű élvezhető. A hangok kezdetlegesek és a zene egy kicsit uncsi (sőt egy idő után irritáló), de kikapcsolása után élvezhetőbb lesz. Grafikailag kellemes kinézetű, sőt tetszetős.

Névtelen  

Összességében egy jó kis unaloműző játékról beszélhetünk, ami kicsit azért bonyolultabb elemeket is tartalmaz és akár hosszan is leköthet.

Ha csillapíthatatlan vágyat éreznétek a zombik irtására a link ahol eléritek a játékot alant található:

http://www.startlapjatekok.hu/jatekok/Evilgeddonh_Spooky_Max/

Értékelés: Játékmenet: 70% Hangok: 50% Szavatosság: 70%

Összességében: 63%

Írta: Bordás Dávid