computex-2015-asrock-bejelentesek/2015/06/02

COMPUTEX 2015 - AsRock bejelentések

2015. június 02. Kocsis Bence Alaplap hírek
A június 2. és június 6. között megrendezésre Computex 2015-nek Taipei ad otthont. Számos gyártó képviselteti magát a rendezvényen, köztük az AsRock is, mely jópár újdonságot, mint például Super Alloy alaplapokat, Intel SOC alaplapokat mutat be, valamint debütálnakAsRock első perifériái is.
.
A Super Alloy sorozat számos új fejlesztést kap, melyerk közül a legnagyobb újítás az Intel 100-as sorozatú lapkakészlet, mely az Intel 6. generációs processzorait és DDR4 memóriákat, valamint USB 3.1 Type-C támogatást jelent. A sorozat új modelljei az AsRock X99X Killer , valamint a Z170 Extreme 7. Az új alaplapokon a Purity Sound továbbfejleszett változata a Purity Sound 3 gondoskodik a kiváló hangminőségről. Egy további újdonság lesz az AsRock X99E-ITX / ac a világ jelenlegi egyetlen Intel X99-es lapkakészlettel ellátott mini-ITX alaplap is.
.
asrock_1.
Megszületett az AsRock Gaming termékcsalád, melynek első érkezője az AsRock Z170 Gaming K6, egy Intel Z170 chipsettel ellátott nagy teljesítményű alaplap, melynek jellemzője a stabilitás, grafikai teljesítmény és kiváló hangminőség.
.
asrock_gaming.
A Gaming alaplapok bejelentése mellett a gyártó gondol azokra a játékosokra is, akik más vonalon is szeretnének jó minőséghez hozzájutni, így a G10 router, gamer egerek, egérpadok is bejelentésre kerülnek.
.
G10.
Az AsRock N3000 sorozatú energiatakarékos Intel SoC alaplapok is vendégeskedni fognak a Computexen. Az AsRock itt debütál a világ első N3000-es Type-C USB 3.1 alaplapjával, valamint a két és három csatornás memória támogatúsú, 4K lejátszásra is képes AsRock Beebox-ot.
. beebox
   

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: