cryorig-h5-universal-processzorhuto-az-iparagban-eloszor-animalt-utmutatoval/2014/07/30

CRYORIG H5 Universal processzorhűtő, az iparágban először animált útmutatóval

2014. július 30. Kocsis Bence

A Computex 2014 rendezvényen bemutatott Cryorig H5 Universal processzorhűtő mostantól hivatalosan is elérhető, így a Cryorig toronyhűtő családja új taggal gyarapszik. A Cryorig H sorozat nevében szereplő H betű a Hive Fin megnevezésre utal, mely technológia tehetővé teszi a turbulencia csökkentését, így a levegő gyorsabban, egyenletesebben tud végigfutni a teljes hűtőbordán.

Az R1 Universal hűtőhöz hasonlóan a H5 Universal is a vékony profilú XT140 ventilátorral van felszerelve, mely semmiféle RAM-ütközést nem okoz, legyen szó Intel, vagy AMD rendszerről. A hűtő teljes magassága 160 mm, melynek köszönhetően a H5 Universal szinte bármilyen számítógépházba beszerelhető.

H5U03

A H5 Universal négy darab 6 mm átmérőjű tiszta rész hőcsövet tartalmaz, ugyaníg tiszta rész a nikkelezett alaplemez is. Az iparágban a Cryorig lépte meg először azt, hogy az összeszerelési útmutatót lépésről lépésre felvett videó formájában mellékelje a hűtővel. Ennek eredményeképp nemcsak egyszerűbb az összeszerelés, hanem biztonságosabb is, hisz a gyártó által javasolt metódust követjük ebben az esetben. A "The Animated Guide" először a H5 Universal esetében lesz elérhető, a későbbiekben minden hűtőnél használható lesz.

A H5 Universal augusztustól lesz elérhető Európában 34 eurós ajánlott fogyasztói áron.

01

Írta: Kocsis Bence