e3-bemelegito-call-of-duty-ghosts-modra/2013/06/09

E3 bemelegítő Call of Duty Ghosts módra

2013. június 09. Bordás Dávid
Az Activision kicsit közelebb szerette volna hozni a rajongókhoz legnagyobb címüket, így külön estét tartottak neki.

Az Infinity Ward hegeszti idén a soron következő CoD részt, de nem akarják nagyon húzni a népes rajongótábor idegeit, tehát egy kis előzeteset mutattak be magyar idő szerint 20:00-kor kezdődött összejövetelükön. Ezzel a kis műsorral jó alapot szolgáltatnak a holnapi E3-as, Microsoft konferencia alatt bemutatandó trailerhez.

call-of-duty-ghosts_screenshot_20130609204902_2_nfh

 

A 30 perces műsor egy kis betekintést engedett a Call of Duty Ghosts néhány új feature-jének megismerésébe. Az interjúk között pedig két teljesen új gameplay részletet is megtekinthettünk a készülő műből, méghozzá next-gen konzolok segítségével. Az egyik játékmenet a víz mélyén lévő életet és annak megbolygatásán mesterkedő katonák műveleteit, míg a másik a kutyás harc rejtelmeit fedte fel egy csepp mértékben. Igen, a nagy érdeklődést keltő ebet is bemutatták, aminek fontos feladata lesz küldetéseink során és a nevét is megtudtuk, Riley.

call-of-duty-ghosts_screenshot_20130609204904_4_nfh

Ezeken kívül még a játék történetéért felelős Stephen Gagham is mesélt, milyen is lesz az idei CoD története és a játékfejlesztés csodáiról is beszélt. A videó visszanézhető az alant elhelyezkedő linken:

http://www.callofduty.com/ghosts/home

A CoD hivatalos youtube csatornáján is elérhető a videó, amit viszont itt is megtekinthettek:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gohAxMYauPQ[/youtube]

Az igazi durranás remélhetőleg holnap este érkezik, kíváncsian várjuk.

Írta: Bordás Dávid