eco-line-interactive-szunetmentes-tapegyseg-az-fsp-muhelyebol

Eco Line-interactive szünetmentes tápegység az FSP műhelyéből

Egy áramkimaradást követő egyre csak felerősödő, majd elhalkuló, ismétlődő zúgó hang minden dolgozó ember rémálma. Az ilyen esetekben egy szünetmentes tápegység lehetővé teszi az adatok mentését és a berendezés leállítását. Ha az áramszünet túlságosan elhúzódik, akkor a szünetmentes tápegységben az akkumulátor-hidegindítás módot is használhatod a mobilkészüléked feltöltésére, ezzel is segítve azonnali üzenetküldést a kimaradásról.

A hírhedt tápegység gyártó, az FSP Group felismerte a fogyasztói igényeket. Az Eco sorozatú UPS kompakt méretének köszönhetően egyidejűleg alkalmas a számítógépek, kijelzők, routerek, vagy egyéb eszközök áramellátásának biztosítására, leghatékonyabban pedig az otthoni számítógépek és az irodai munkaállomások esetében áramellátását is biztosíthatja. Emellett rendelkezik egy USB-A töltő porttal is, amely 5V / 1A teljesítményt biztosít bármilyen mobileszközhöz (például mobiltelefonhoz, tablethez, kézi-konzolhoz stb.). Az RJ45 bővítőhelyeknek köszönhetően pedig hatékony védelmet biztosítanak a kommunikációs eszközök számára a villám okozta károk megelőzése érdekében. A számítógépet akár egy USB-B kábellel is csatlakoztathatod az Eco-sorozat tagjaihoz, így valós időben figyelheted meg a szünetmentes táp kihasználtságát.

Az Eco-sorozat tagjai kompakt méreteiből adódóan egyaránt használható az asztalon fektetett pozícióban, vagy éppen falra szerelve a számítógép mellett, nem beszélve az információs, kommunikációs és más eszközök hatékonyan helyhasználatáról, ahol az esztétikai szempontokat is figyelembe tudjuk venni elhelyezéskor. Az készülék szélének bordázata különleges megerősítést kapott, így biztosítja időtálló tartósságot az eszköz számára. Az újraindítható áramkörmegszakítót úgy tervezték, hogy automatikusan kikapcsolja a tápfeszültséget túlterhelés esetén; ezzel lehetővé teszi egyszerre több eszköz használatát akár mobilkészülék akkumulátorának töltése alatt is, hogy semmi miatt se kelljen aggódnod. Az ECO sorozat 400, 600, 800 VA teljesítménnyel, ventilátorral és alacsony zajszinttel érhetők el. A felhasználóknak az eszköz használata egyben esélyt ad a globális környezetvédelemre, mindezt pedig zavartalan használattal tehetik.

Az FSP Group mindig figyelt a fogyasztók igényeire, így az igényeidnek megfelelő specifikációkkal és tulajdonságokkal rendelkező termékeket készítettek, ezzel tükrözve az FSP Group szellemét is „Power Never Ends!”.

A termék főbb jellemzői:

  • Falra szerelhető kivitel
  • Opcionális 5V / 1A USB-A port
  • Opcionális USB-B kommunikációs csatlakozás
  • Opcionális RJ11/45 túlfeszültség-védelem
  • Kiváló mikroprocesszor-vezérlés a megbízhatóság növelése érdekében
  • Stabil feszültséget biztosít
  • Automatikus újraindítás, amint visszajön az áram
  • Hidegindítás mód

További információ:

FSP Group hivatalos weboldal: www.fsp-group.com
FSP termékek: www.FSPLifestyle.com
FSP Blog: blog.fsp-group.com
Facebook: www.facebook.com/FSP.global
LinkedIn oldal: www.linkedin.com/company/1842554
YouTube csatorna: www.youtube.com/user/PowerNeverEnds

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: