edison-m-a-fractal-design-uj-modularis-tapegyseg-sorozata/2014/10/09

Edison M: A Fractal Design új moduláris tápegység-sorozata

2014. október 09. Kocsis Bence

A Fractal Design bejelentette új, moduláris tápegység családját az Edison M sorozatot, mely különböző teljesítményű modelleket tartalmaz. Az M sorozat tápegységeire jellemző a kiváló teljesítmény, amelyet a 80PLUS Gold minősítés bizonyít. A tápegységek tervezésekor a teljesítmény és hatékonyság mellett a maximális megbízhatóságot is szem előtt tartotta a gyártó, így az összes ma ismert biztonsági funkciót tartalmazzák, mint például a túlfeszültség védelem, vagy a túlmelegedés elleni védelmi funkció.

Az Edison M modelleit moduláris kábelezéssel szerelte fel a gyártó, így az extra hosszú 12V-os ATX kábelt leszámítva minden kábel opcionális. A tápegységek hőmérséklet vezérelt, FDB csapágyazással ellátott 120 mm-es ventilátorokat tartalmaznak, melyek gondoskodnak a tápegységek hosszú élettartamáról, melyet alacsony zajszinten érnek el.

fd_edisonm A Fractal Design Edison M modellek 450W, 550W, 650W és 750W-os névleges teljesítménnyel érhetőek el, 79,99 - 89,99 - 99,99 és 109,99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

A tápegységekkel kapcsolatos további információkért látogassatok el a gyártó oldalára:  www.fractal-design.com

Írta: Kocsis Bence