egyedulallo-rgb-elmeny-a-hyperx-uj-memoriajaval/2018/01/08

Egyedülálló RGB élmény a HyperX új memóriájával

2018. január 08. Kocsis Bence

A HyperX, a Kingston divíziója bemutatta az iparág első infravörös (IR) technológiával szinkronizált, RGB világítású Predator DDR4 RGB nevű memóriamoduljait. A HyperX mindegyik modulba IR kommunikációs csatornákat épített be, így több modul LED-világítását is képes összehangolni a kivételes szín- és mintamegjelenítéshez. A közvetlenül az alaplapról táplált, jelenleg szabadalmaztatás alatt álló technológia gazdagabb vizuális élményt kínál az RGB memóriák esetében a játékok futtatásához, a PC tuningoláshoz (overclocking), és a saját építésű rendszerekhez.

Az IR-szinkronizált RGB világításvezérlés mellett az új HyperX modulok többféle világítási profilt is támogatnak, ha kompatibilis RGB vezérlőszoftvert futtató alaplapokhoz csatlakoztatják őket. Ennek érdekében a vállalat alaplapgyártó partnereivel közösen teszteli a DDR4-es Predator RGB memóriát, és minősíti azt a különböző vezérlőszoftverekre (pl.: ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion és MSI Mystic Light Sync). Ezen túlmenően, a számítógépház‑szállítók (pl. az In-Win) is külön funkciók beépítésével támogatják az RGB világítást és vezérlést.

A HyperX a 2018. január 8. és 11. között tartott CES alkalmából mutatja be az új Predator DDR4 RGB memória funkcióit. A modulok piaci bevezetése  2018 második negyedévében indul.

Fontos megjegyezni, hogy a gyártó ugyanezen a rendezvényen mutatja be HyperX Cloud Flight vezeték nélkül gamer headsetjét, HyperX Alloy Elite RGB billentyűzetét és HyperX Pulsefire Surge gamer egerét is.

Írta: Kocsis Bence