egyel-es-igyal-a-gep-elott-amennyit-csak-akarsz-megerkezett-a-zalman-k650wp-vizallo-billentyuzet/2016/07/19

Egyél és igyál a gép előtt, amennyit csak akarsz! Megérkezett a Zalman K650WP vízálló billentyűzet!

2016. július 19. Kocsis Bence

A Zalman K650WP különleges kialakításának köszönhetően a folyadék nem érintkezik a billentyűzet legfontosabb komponenseivel, így nem képes technikai gondokat okozni. Az első védőréteget egy háromrétegű vízálló borítás alkotja, melyet a billentyűzet kerete és a kapcsolók alatt elhelyezett gumik közé építettek be. A műanyag borítású, dupla szilikonos tömítés és a további vétőrétegek extra biztonságot nyújtanak, a folyadék gyors és hatékony eltávolodását pedig a legfontosabb pontokon elhelyezett lefolyó lyukak biztosítják.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Elo7Rs9VvsQ[/youtube]

.

A vízállóságnak köszönhetően a tisztítás, takarítás is rendkívül egyszerűvé válik, hiszen csak be kell áztatni a billentyűzetet, vagy erős vízsugárral átmosni. A szennyeződések eltávolodnak, a billentyűzet pedig akár azonnal használható.

A gyártó nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy a K650WP az egyik legtartósabb periféria legyen a piacon. Ez nem csak az egyszerű felépítésben mutatkozik meg, hanem a nem látható részeken elhelyezett erősítésekben is, hiszen a műanyag alaplemezt egy alumínium lemezzel is kiegészítették. Az anyaghasználat és a különleges vízállóság együttesen a piac egyik legnagyobb túlélőévé emeli az újdonságot.

A K650WP-ben elhelyezett hibrid kapcsolók úgy lettek megtervezve, hogy egyesítsék a mechanikus és membrános kapcsolók előnyeit. A hibrid kapcsolók rövid reakcióidővel és halk működéssel elégítik ki a játékosokat és az általános felhasználókat.

zalman1

A 26 billentyűs Anti-Ghosting technológiának köszönhetően minden gombnyomás valós tetteket szül. A Windows-gombok természetesen deaktiválhatók, így játék közben egy pillanatig sem kell aggódnunk azon, hogy véletlenül letálcázunk. A blokkolás egyébként más billentyűknél is működik, ami főként a tisztításkor lehet előnyös.

Egy billentyűzetet hosszú órákig használunk egyhuzamba, így nagyon fontos a kényelem. Az állítható hátsó lábaknak köszönhetően a magasságot és a dőlésszöget is állíthatjuk a saját igényeknek és a környezetnek megfelelően. A gombok homorú kialakítása és a közöttük hagyott távolság szintén a még kényelmesebb és pontos gépelést szolgálják.

A termék már elérhető a hazai boltokan, méghozzá 9-10 000 Ft közötti áron. További információkért látogassatok el a gyártó oldalára!

 

Írta: Kocsis Bence