egyjatekos-kampany-is-lesz-a-star-wars-battlefront-2-ben/2016/12/11

Egyjátékos kampány is lesz a Star Wars Battlefront 2-ben!

2016. december 11. Kocsis Bence

Bár a multiplayer játékosok számára nem igazán okozott problémát, de sokak számára komoly hiányérzetet okozott, hogy a készítők kihagyták a kampány játékmódot a Star Wars Battlefront játékból. Ennek a hiányosságnak a súlyát a DICE emberei is belátták, így a következő részben már lesz kampány mód is, melynek bevezetésétől a készítők azt remélik, hogy nagyobb, szélesebb rétegeket fog vonzani az új cím.

Bár már a játék megjelenését követően sokan panaszkodtak a hiányzó játékmód kihagyása miatt, Paul Kelsin producer elmondása szerint már nem volt lehetőség arra, hogy minőségi, nem izzadságszagú egyjátékos kampányt integráljanak a játékba, de az új epizódban, a Star Wars Battlefont 2-ben ez másképp lesz. A játék sokkal nagyobb volumenű lesz, mint az elődje, ami nagyobb tartalmat, változatosabb élményt tartogat. Ennek kidolgozására és későbbi DLC-k kiadására lesz is ideje a stúdiónak, hisz nemrégiben kiderült, hogy a Battlefield 1 megjelenésével a Battlefield sorozat néhány évre parkolópályára kerül.

Hogy mi lesz a Star Wars Battlefront 2-ben, az egyenlőre nem tudni, de amire lehet számítani, az az, hogy 2017-ben egy olyan játékot vehetünk a kezünkbe, melyben a multiplayer mód mellett egy izgalmas, történethű, vélhetően nagyobb időintervallumot körülülelő szori mód is lesz.

leia-han-palpatine-star-wars-battlefront

Írta: Kocsis Bence