elozz-be-mindenkit-a-legujabb-msi-hx-gaming-laptopokkal

Előzz be mindenkit a legújabb MSI HX gaming laptopokkal!

Az MSI – a gaming- és alkotói laptopok innovatív gyártója – büszkén mutatja be a legújabb, 12. generációs Intel® HX sorozatú processzorokkal rendelkező új termékcsaládját. Az új prémium laptopcsalád nemcsak extrém teljesítményt, hanem innovatív funkciókat is kínál, beleértve a beépített mechanikus billentyűzetet Cherry MX kapcsolókkal, exkluzív beépített színkalibrációval és a világ első QHD 240 Hz-es OLED-kijelzőjével. Az új termékcsalád prémium játékmenetet és szuperhatékony tartalomkészítést ígér a leginkább teljesítménycentrikus felhasználóknak és a kiváló alkotóknak.

Az új gaming laptop termékcsalád a korábbi modellekhez képest jelentősen nagyobb teljesítménnyel érkezik, beleértve az akár 100%-os a CPU-teljesítménynövekedést. A robosztus hűtési rendszernek köszönhetően az új gaming laptopok a legújabb Intel® HX processzorok képességeinek határáig is elmennek, óriási, 150 W-os maximális teljesítményükkel. Az exkluzív MSI OverBoost technológia szintén a határokat feszegeti 250W1-os kombinált teljesítményt nyújtva a processzorhoz és a GPU-hoz, teljesen magával ragadó és prémium gaming élményt ígérve.

Az MSI a világon elsőként építette be gaming laptopjába a Samsung QHD 240 Hz-es OLED-kijelzőjét, ami kiegyensúlyozza a nagy felbontást és a frissítési gyakoriságot, miközben az OLED összes előnyét biztosítja, beleértve a szuperalacsony válaszidőt, a szuperszéles színskálát és a szupermagas kontrasztarányt.

„A Samsung Display világelső tömeggyártású QHD 240 Hz-es OLED a legjobb játékélményt nyújtja gazdag színeivel, valódi feketével és kivételes sima és folyamatos mozgásokkal. Emellett az OLED szemvédelmet is ígér villogásmentességgel és kevesebb kék fény kibocsátásával. Kihasználva a rendkívüli teljesítményeket, beleértve a szembarát tulajdonságokat, a Samsung OLED várhatóan a gaminghez készült laptopok új sztenderdjét adja majd" – nyilatkozta: Bobby Su, a Samsung Taiwan vezérigazgatója és alelnöke.

A prémium minőségű és pontos megjelenítés a szakemberek és az alkotók számára egyaránt fontos. Az exkluzív True Pixel technológia biztosítja, hogy minden laptop kijelzőjét gyárilag kalibrálják, a legpontosabb színvisszaadást ígérve. Az MSI mostantól minden laptophoz mellékel egy exkluzív színkalibrációs-riportot, amely részletezi a kijelző összes paraméterét, beleértve a Delta-E vagy a Gamma értékeket is.

A precíz vezérlés kritikus fontosságú minden gaming laptop esetében, ezért az új MSI gaming laptop a kategóriájában vezető, Cherry MX kapcsolókkal vértezi fel a mechanikus billentyűzetet, remek lenyomási érzetet biztosítva. A gombonkénti RGB-világítással és az exkluzív SteelSeries GG vezérlőszoftverrel kombinálva az új gaming laptop feljebb teszi a lécet a modern laptopbillentyűzet esetében.

Az új MSI gaming laptopok Meta-Ready tanúsítvánnyal is rendelkeznek, ami a Metaverse zökkenőmentes felfedezését vagy megalkotását ígéri. Az exkluzív Animaze szoftverrel megízlelhetjük a Metaverse világát, köszönhetően az animált avatárnak, amely elérhető a legismertebb online konferencia applikációkhoz, például a Zoom vagy a Teams.

Az MSI virtuális bemutatót is tart. Az „MSIology: Ahead of the Curve” rendezvényen részletesebb termékinformációkat is közölni fog 2022. június 7-én, CET 19:00-tól.

Kérjük, látogass el az MSI Gaming hivatalos YouTube csatornájára (https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal), hogy részese lehess a termékbejelentésnek.

1Kizárólag az i9-12900HX / i7-12800HX és NVIDIA RTX 3080 Ti 17 hüvelykes modelleken érhető el

Az igazi desktopgyilkos – Titan GT77

A Titan GT sorozatot mindig is nagyra értékelték asztali számítógépnek megfelelő teljesítménye és erős hűtőrendszere miatt. Nemcsak az emberek szívét nyerte el, hanem a COMPUTEX legjobbaknak járó Gold Choice díjat is A vadonatúj Titan GT77 nem csupán magasabb szintű teljesítménnyel és hűtéssel tér vissza, de egy sor prémium funkcióval is, beleértve az RGB-fénycsíkot és a Cherry MX Ultra Low Switch kapcsolókkal ellátott mechanikus billentyűzetet. A Cooler Boost Titian technológia 4 ventilátorból, 7 hőcsőből és egy halmazállapot-váltó hőpárnából áll, amely szabadjára engedi a legújabb 16 magos Intel® HX sorozatú processzor valódi teljesítményét. Hűtésének köszönhetően a Titan GT77 akár 150 W-os MTP (maximális turbóteljesítmény) feldolgozási teljesítményével megkétszerezi a hatékonyságot az utolsó generációs CPU-hoz képest. A Titan GT77 itt nem áll meg, az exkluzív OverBoost technológiával tovább növeli a hatékonyságot, elérve az óriási, 250W1 kombinált teljesítményt a CPU-hoz és a GPU-hoz, ami asztali számítógépek teljesítményének felel meg. Az új Titan GT77 desktopszintű bővíthetőséget is kínál 4 memóriahellyel és 4 darab M.2 bővítőhellyel, amely akár 128 G memóriát és 32 TB tárhelyet is támogat2 a rengeteg AAA játék telepítéséhez vagy több böngészési laphoz.

Az új Titan GT77 nemcsak teljesítményben és bővíthetőségben dominál, de új szintre emeli a mércét a laptopbillentyűzetek esetében, a kategóriájában vezető Cherry MX Ultra Low Switch kapcsolókkal ellátott mechanikus billentyűzettel, amely tapintható és egyértelmű billentyűlenyomási érzetet biztosít. Billentyűnként kiosztott RGB-háttérvilágítással is rendelkezik, és a nagy nevű SteelSeries GG szoftverrel is menedzselhető, ami egyéni stílust követő háttérvilágítást garantál. Hovatovább a laptop hátulján is található egy RGB-fénysáv, amely szintén a GG szoftverrel vezérelhető.

A vadonatúj Titan GT77 desktopszintű teljesítményt és bővíthetőséget kínál, 23 mm-es vastagságával pedig átalakította az asztali számítógépek cseréjének módját. Ez a tökéletes „asztali számítógép helyettesítő” azoknak, akik kompromisszumok nélküli gaming laptopot keresnek.

1Csak az i9-12900HX / i7-12800HX és NVIDIA RTX 3080 Ti hardverekkel szerelt modelleken érhető el

2A maximális kapacitás és memória és tárolómodul függvényében változhat

Hiszem, ha látom – Raider GE77 HX/67 HX

A Raider GE sorozat mindig is a modern gaming laptopok nyers teljesítményének vezetője volt, és most a gamerek is megtapasztalhatják az új, 16 magos Intel® HX processzort, amely akár 150 W-os MTP (maximális turbóteljesítmény) feldolgozási teljesítményt ígér. A gamereknek kedvez a kombinált 250 W1 CPU és GPU közös teljesítménye az exkluzív OverBoost technológiának köszönhetően. Ezen hatalmas teljesítménybeli újdonságok mellett, a világ első QHD 240 Hz-es OLED-kijelzőjét is bemutatjuk a legújabb Raider GE67-ben, amely egyensúlyban tartja a felbontást és a frissítési gyakoriságot, valamint lenyűgöző látványt nyújt szuperalacsony 0,2 ms válaszidővel, szuperszéles DCI-P3 100%-os színtérrel és szupermagas 1 000 000:1 kontrasztaránnyal. Ezek a hihetetlen adatok azok, amelyek lélegzetelállító játékmenetet nyújtanak a gamereknek.

1Kizárólag az i9-12900HX / i7-12800HX és NVIDIA RTX 3080 Ti 17 hüvelykes modelleken érhető el

Teljesítményre született – Vector GP76 HX/66 HX

A Vector GP sorozat egy új koncepció köré épült; a „Vector” név az MSI elvárását tükrözi a GP sorozattal szemben, hogy minden olyan teljesítményelemmel rendelkezzen, amely a játék, a mérnöki vagy a tudományos számítástechnika terén szükséges. A Cooler Boost 5 technológiával a Vector teljesítménye elérheti a 250 W-ot is1 az MSI OverBoosttal. Ezek a funkciók akadásmentes és lenyűgöző játékmenetet biztosítanak a gamereknek.

1Kizárólag az i9-12900HX / i7-12800HX és NVIDIA RTX 3080 Ti 17 hüvelykes modelleken érhető el

Professzionális felhasználásra tervezve – CreatorPro X17

A vadonatúj CreatorPro X17 professzionális felhasználóknak készült. Minden olyan alapvető elemet tartalmaz, amelyre a szakembereknek szükségük lesz, beleértve a nagy teljesítményt, a tűéles megjelenítést, az ISV-tanúsítványokat és a megbízhatóságot. Az erőért és a teljesítményért a legújabb 16 magos Intel® HX processzor és az NVIDIA® RTX™ A5500 laptop GPU felel. Az exkluzív, laptoponkénti kijelző-színkalibrációnak és a világ első beépített színkalibrációs jelentésének köszönhetően, amely tartalmazza a kijelző összes fontos paraméterét, mint például a Delta-E vagy a Gamma értéket, a CreatorPro X17 segítségével az alkotás még soha nem volt hatékonyabb és pontosabb.

A hatékonyság és a stabilitás egyaránt kritikus pont a professzionális felhasználóknál. Az új CreatorPro X17-et olyan iparágvezető független szoftverfejlesztők tanúsították, mint az Adobe, az Autodesk és az Ansys, ami garantálható rendszerstabilitást ígér. A beépített TPM-modul a bizalmas adatokat is védi. A CreatorPro a tökéletes mobil munkaállomás a szakemberek számára.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: