engedd-szabadjara-az-azonnali-iranyitast-es-a-korlatlan-kreativitast-a-razer-stream-controller-segitsegevel

ENGEDD SZABADJÁRA AZ AZONNALI IRÁNYÍTÁST ÉS A KORLÁTLAN KREATIVITÁST A RAZER STREAM CONTROLLER SEGÍTSÉGÉVEL

2022. július 15. Kocsis Bence Periféria hírek

A Razer a mai napon bejelentette a Razer Stream Controllert, egy olyan teljeskörű megoldást, amely leegyszerűsíti a tartalomkészítést, és minden funkciót amelyre csak szükségük van az alkotók kezébe ad. A Stream Controller teljesen testreszabható érintőképernyője, parancsai, tárcsái és egyéb lehetőségei révén végtelen számú parancsikont, egyszerű többfeladatos munkavégzést és bármely funkcióhoz való azonnali hozzáférést kínál, gyakorlatilag határtalan szoftverkompatibilitás mellett.

A streamerek és a tartalomkészítők egyaránt szabadjára engedhetik kreativitásukat a Razer Stream Controllerrel, amelynek felhasználói felülete - a multi-tasking és a testreszabhatóság előtérbe helyezésével - kifejezetten az intuitív használathoz lett kialakítva. A 12 darab haptikus switchblade billentyű végtelen számú parancshoz és makróhoz rendelhető hozzá, a testreszabható ikonok pedig még egyszerűbb vizuális navigációt tesznek lehetővé. A Loupedeck által működtetett vezérlő szinte bármely eleme testre szabható, egészen a haptikus visszajelzési tartományig, lehetővé téve akár az ideális tapintási visszajelzés beállítását is. A 6 tapintható analóg tárcsa lehetővé teszi a hangszintek, a médiatartalmak és egyéb csatornák szintjének kényelmes beállítását, amelyet a felhasználók a kontroller dinamikus LCD-érintőképernyőjének segítségével egy szempillantás alatt elvégezhetnek. A 8 programozható gomb segítségével az alkotók zökkenőmentesen váltogathatnak a munkaterületek között, vagy aktiválhatják a leggyakoribb parancsokat.

„Az alkotás lényege a lehetőségek határainak feszegetése. A Razer pontosan erre összpontosít a streaming termékcsaládunkkal, amelyet az alkotók kezébe adunk.” – nyilatkozta Richard Hashim, a Razer mobil és konzol részlegének vezetője. "Teljesen integrált, élvonalbeli hardver- és szoftvermegközelítésünkkel a Razer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eszközeik helyett csak a saját képzeletük szabjon nekik határt."

A munka még nem ér véget azzal, hogy az alkotók befejezik közvetítéseiket. Az élő közvetítéseket meg is kell szerkeszteni és közzé kell tenni, az olyan közösségi platformokon, mint a YouTube vagy a Facebook. A Razer Stream Controller lehetővé teszi az alkotók számára, hogy az összes parancsukat dedikált elrendezésekbe - úgynevezett munkaterületekbe - szervezzék, amelyeket a könnyű hozzáférés érdekében 8 programozható gombhoz rendelhetnek, a lehető leggyorsabb kezelés céljából pedig ujjmozdulatokkal vezérelhetnek a dinamikus érintőképernyőn.


A Razer és a Loupedeck összefogtak, hogy a streamelés és a tartalomkészítés terén szerzett szakértelmüket ötvözve egy mindenre kiterjedő szoftverélményt biztosítsanak az alkotók számára. A tervezési filozófia középpontjában álló testreszabhatóságnak köszönhetően a Razer Stream Controller új szoftvere lehetővé teszi a játékosok, tartalomkészítők és livestreamerek számára, hogy a munkafolyamataik maximális testreszabásához szükséges eszközöket egyetlen platformon megtalálják.

A Razer Stream Controller könnyen használható, optimalizált felhasználói felületével az alkotók a parancsok áthúzásával könnyedén testre szabhatják a vezérlőpultot. Az alkotók könnyedén megtalálhatják az összes általuk használt parancsot egy kényelmesen elérhető helyen - az új Piactéren (Marketplace), amely a beépülő modulok, profilok és ikoncsomagok folyamatosan bővülő választékával várja őket. A Piactéren (Marketplace) már elérhető eszközök mellett saját egyéni műveleteiket is létrehozhatják, amelyeket a parancsok egész sorát egy gombnyomásra végrehajtó makrók segítségével emelhetnek a következő szintre.

A Razer Stream Controller egy erőteljes, ugyanakkor kompakt és testreszabható vezérlőpult streameléshez, hatékonyságnöveléshez, valamint fotó- és videószerkesztéshez – egy rendkívül jól alkalmazkodó felhasználói felülettel, amely a streaming, a szerkesztés, a tervezés és az általános rendszervezérlés minden területén megállja a helyét. A Razer Stream Controller segítségével a tartalomkészítők még magasabb szintre emelhetik következő közvetítésüket, és kibontakoztathatják teljes kreatív potenciáljukat.

A Razer Stream Controller összel érkezik 269,99 eurós ajánlott fogyasztói áron. 


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: