erkezik-a-corsair-dominator-platinum-rgb-memoria-sorozat

Érkezik a Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB memória sorozat!

2019. február 22. Kocsis Bence Memória hírek

A Corsair bejelentette a DOMINATOR PLATINUM RGB DDR4 memóriát, mely a gyártó prémium termékének mondható. A DOMINATOR PLATINUM ikonikus kialakítása alá bújtatott memóriák teljesen megújított hűtőbordával érkeznek és kézzel válogatott memóriachipeket tartalmaznak, melynek köszönhetően az új sorozatban 4800 Mhz-es órajelű kit-ekkel is találkozhatunk. Emellett most már megszokottnak számító címezhető RGB világítás sem maradhat el.

A DOMINATOR PLATINUM RGB memóriák egyedi, 10 rétegű PCB-re épülnek, amely garantálja a minőséget és stabilitást. Annak eredményeképp, hogy minden memóriachipet átvizsgálnak, alacsony válaszidő és nagy működési frekvencia érhető el. Így a 3000 Mhz-től a hihetetlen 4800 Mhz-ig találunk csomagokat a gyártó palettáján. A Corsair ebben az esetben a szabadalmaztatott Dual-Path DHX hűtési technológiára alapoz, ami azon alapul, hogy a hűtés, már a nyomtatott áramköri lapkában megkezdi a hőfelvételt a Nyák-ba ágyazott réz csíkokon keresztül.

Minden modul 12, rendkívül fényes, CAPELLIX RGB LED-et tartalmaz, melyek egy teljesen új szerelési módszerrel kerültek beépítésre. Az új LED-ek kimondottan helytakarékosak, hisz mindössze 0,2 mm³ helyet foglalnak, ezzel szemben magas fénnyel rendelkeznek és nagyobb hatékonysággal bírnak.

Természetesen a Corsair iCUE szoftvere tartja a kapcsolatot a modulok és az alaplap, illetve a többi Corsair RGB komponens között, így a fény effektek hatékonyan testre szabhatók, szinkronizálhatók. Ami a felhozatalt illeti, elég komoly a paletta, hisz körülbelül 20 féle csomag érhető el, 16-128 GB-os kiszerelésben, illetve 3000-4800 Mhz-es órajellel, természetesen az órajelnek megfelelő késleltetésekkel. A CORSAIR DOMINATOR PLATINUM RGB memóriák a napokban elérhetők lesznek, árakat egyelőre nem ismerünk.

További információkért látogass el a gyártó oldalára!

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: