erkezik-a-qnap-30-lemezes-zfs-alapu-all-flash-ts-h3077afu-sata-ssd-s-nas-a-amd-ryzen-7000-es-sorozatu-processzorokkal

Érkezik a QNAP 30 lemezes, ZFS-alapú All-Flash TS-h3077AFU SATA SSD-s NAS-a AMD Ryzen™ 7000-es sorozatú processzorokkal

A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési és tárolási megoldások vezető innovátora ma bemutatta a TS-h3077AFU-t, egy rendkívül megbízható, 30 lemezes SATA 6 Gb/s all-flash SSD NAS-t ZFS-alapú operációs rendszerrel, élvonalbeli AMD Ryzen™ Embedded 7000 sorozatú processzorokkal és integrált AMD Radeon™ grafikus egységgel.

Az akár 1,6M/1,2M iSCI 4K véletlenszerű olvasási/írási IOPS-teljesítménnyel, DDR5 RAM-mal, beépített kétportos 10/2,5 GbE-vel, 100 GbE-s és PCIe Gen 4 bővíthetőségével, valamint a petabájtszintű tárhelyes skálázhatósággal, a TS-h3077AFU megfelel a kompromisszummentes teljesítményigényeknek a 4K-s/8K-s videós munkafolyamatoknál, tárolóközpontok és a virtualizáció esetén. A QuTS hero operációs rendszer ZFS-adatcsökkentésre és SSD-optimalizálásra is képes, így biztosítja a maximális teljesítményt, az élettartamot és a hatékonyságot az all-flash befektetésből eredően.

„A TS-h3077AFU újradefiniálja a tárolási megoldások piacát, nemcsak kapacitást, hanem hatékonyságot és teljesítményt is kínálva a legigényesebb üzleti környezeteknek. A nagy teljesítményű AMD Ryzen Embedded 7000-es sorozatú processzor által biztosított grafikus feldolgozási, csatlakoztathatósági és megbízhatósági képességei gyökeres változást hoznak az iparágba” – nyilatkozta Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója.

Lixin Zhou, az Advanced Micro Devices, Inc. beágyazott processzorokkal foglalkozó üzletágának szenior marketingigazgatója elmondta: „A QNAP-pal együttműködve izgatottan várjuk a TS-h3077AFU NAS megjelenését, amely az AMD Ryzen™ Embedded 7000-es sorozatú processzorainkkal érkezik. Erőteljes AMD Ryzen 7000-es sorozatú processzoraink integrálása a QNAP tárolási megoldások terén szerzett mélyreható szakértelmével egy igazán úttörő termékben csúcsosodott ki.”

A TS-h3077AFU főbb jellemzői:

  • AMD Ryzen™ Embedded 7000-es sorozatú processzorok: Az új AMD Socket AM5 platform első generációs CPU-i csúcsteljesítményt és jobb energiahatékonyságot kínálnak a hasonló kategóriájú processzorokhoz képest. Az integrált AMD Radeon™ grafikus egység energiahatékony, kiváló minőségű grafikus teljesítményt biztosít, lehetővé téve a nagy felbontású multimédiás feldolgozást és a multitaskingot.
  • Hosszú távú és stabil elérhetőség 2030-ig: Ideális választás azon szervezeteknek, amelyeknek egyforma NAS-modellekre van szükségük a hosszú távú projektekhez.
  • IOPS-igényes alkalmazásokhoz optimalizálva: Rendkívül alacsony késleltetést és magas IOPS-teljesítményt kínál, mikroszekundumos válaszidőt biztosít a kritikus üzleti rendszerekhez, és leegyszerűsíti a strukturálatlan adat- és I/O-intenzív munkaterheléseket a virtualizációhoz. Megfelel a zökkenőmentes 4K-s/8K-s médiastreamelésnek és -utómunkának, gyorsabb adatátvitellel, hozzáféréssel és biztonsági mentéssel javítva a multimédiás munkafolyamatokat a fokozott hatékonyságért.
  • SSD-re optimalizált operációs rendszer: A ZFS-alapú QuTS hero operációs rendszer olyan funkciók beépítésével optimalizálja az SSD-teljesítményt és -élettartamot, mint a beágyazott adatduplikáció, QSAL(QNAP SSD Antiwear Leveling) és más fejlett technológiák.
  • Akár 230 TB-os kapacitás: A TS-h3077AFU akár 230 TB nyers kapacitást biztosít harminc 7,68 TB-os SSD-vel.
  • Petabájtszintű tárhely: Érj el páratlan teljesítményt és hatalmas kapacitást a TS-h3077AFU és több QNAP TL PCIe-interfészes JBOD-bővítőegység párosításával! Ez a konfiguráció akár nyolc 24 lemezes TL-R2400PES-RP JBOD-egységet is támogat, és 192 meghajtó tárolási kapacitását teszi lehetővé.
  • NAS-adatmentés a myQNAPcloud Storage segítségével: A myQNAPcloud Storage egy QNAP által hosztolt felhőtárhely, amely 12 adatközpontot üzemeltet világszerte, gyorsabb felhőszolgáltatást, a legmagasabb szintű tartósságot és adatállandóságot biztosítva. A myQNAPcloud Storage csak a tárhelyért számol fel díjat, az adatok továbbítása teljesen ingyenes, biztos üzletmenet-folytonossági tervezést kínálva pénztárcabarát árakon.

Legfőbb jellemzők

  • TS-h3077AFU-R7-64G: 2U rackbe szerelhető, 30 x 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s-os SSD-meghajtórekesz, AMD Ryzen™ 7 7000-es sorozatú, 8 magos/16 szálas processzor (akár 5,3 GHz-es órajellel), 64 GB UDIMM DDR5 nem ECC-s RAM (az ECC RAM-ot is támogatja)
  • TS-h3077AFU-R5-32G: 2U rackbe szerelhető, 30 x 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s-os SSD-meghajtórekesz, AMD Ryzen™ 5 7000-es sorozatú, 6 magos/12 szálas processzor (akár 5,1 GHz-es órajellel), 32 GB UDIMM DDR5 nem ECC-s RAM (az ECC RAM-ot is támogatja)

DDR5-memória akár 128 GB-ig (4 x 32 GB), 2 x 2,5 GbE-s RJ45-port, 2 x 10 GBASE-T port, 3 x M.2 PCIe Gen 4 foglalat, 2 x USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) Type-A port, 2 x redundáns tápegység

További információért és a specifikációk megtekintéséért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: