erkezik-a-silverstone-ps10-szamitogephaz/2014/02/19

Érkezik a SilverStone PS10 számítógépház

2014. február 19. Kocsis Bence

A SilverStone bemutatta Precision sorozatba tartozó PS10 ATX torony házát, mely a csendes működés jegyében készült, amihez kedvező áron juthatnak hozzá a felhasználók. A tágas belső tér lehetőséget nyújt az ATX alaplapok befogadására, emellett széleskörű alkatrész kompatibilitással rendelkezik.

ps10b-inside-left

A PS10 rengeteg hasznos és kényelmi funkcióval lett ellátva, mint a SuperSpeed USB 3.0 port, az 5 darab szellőzőnyílás, cserélhető porszűrők, vagy a high-end processzorhűtők telepítésénél hasznos alaplapi tálca kivágás. A termikus teljesítmény és az akusztikus komfort egyensúlya céljából speciálisan kialakított oldalsó légbeszívókat helyezett el a gyártó, mely elnyomja a zajt, mégis hatékony hűtést eredményez. A PS10 egy stílusos, egyszerű külsejű hát, ennek ellenére tökéletesen alkalmas akár folyadékhűtéssel ellátott high-end PC-k építésére.

ps10b-1

A SilverStone Precision PS10 február 20-tól érhető el 52 dolláros ajánlott fogyasztói áron. Pontos specifikációkért és bővebb információkért látogass el a gyártó oldalára.

Rész 1.2.2

Írta: Kocsis Bence