erkezik-az-msi-titan-gt77-hx-a-vilag-elso-4k-144-hz-mini-led-kijelzojevel

Érkezik az MSI Titan GT77 HX, a világ első 4K 144 Hz Mini-LED kijelzőjével

Az MSI a napokban bejelentette, hogy zászlóshajója, a Titan GT77 gamer laptop a világ első 4K / 144 Hz-es Mini LED kijelzővel felszerelt laptopja, ami a jelenlegi legprémiumabb laptopkijelző. A Titan GT77 4K / 144Hz-es kijelzőjét az AUO AmLED Mini LED technológiája hajtja, mely szuperfényes háttérvilágítást, komoly HDR teljesítményt és kellően széles színskálát ígér. A kijelző csúcsfényereje 1000 nit, ami kétszer fényesebb a hagyományos LCD kijelzőkhöz képest, ráadásul az 1008 fényerő szabályozási zónának köszönhetően élesebb képre lehet számítani kisebb "holdudvar effekt" kíséretében. A szupermagas fényerő és az exklúzív amLED adaptív vezérlési technológia pontosan és dinamikusan szabályozza a képet valós időben. 

A Titan GT77 VESA DisplayHDR 1000 minősítést kapott, így magával ragadó HDR élményt garantál jaték és streamelés alatt egyaránt. A lehető legtöbb szín megjelenítése érdekében a Titan GT77 kijelzője rendkívül széles, 100%-os DCI-P3 színskálával operál. Az MSI exkluzív True Color technológiájának köszönhetően a Titan GT77 minden Mini LED paneljét szigorú viszgálatoknak vetették alá beszerelés előtt, így garantálható a legpontosabb színvisszaadás a felhasználók számára.  

Az új Titan GT77 hivatalosan a 2023-as CES-en kerül bemutatásra, amikor már több részletre is fény derül azzal kapcsolatban, hogy milyen hardvert - várhatóan 13. generációs Intel Core i9, sok sok DDR5 memória és Geforce RTX 4090 laptop GPU - is rak az MSI a világ első mini LED kijelzős laptopja alá. Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: