evolveo-fitband-b5-okos-sportora-sim-tamogatassal

EVOLVEO Fitband B5 – okos sportóra SIM támogatással

2019. szeptember 11. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

Az EVOLVEO tovább bővíti sportoláshoz is használható eszközeinek a kínálatát a Fitband B5-el, amely egy GPS-szel ellátott, úszásra is alkalmas fitneszkarpánt vérnyomás- és pulzusmérővel. A cseh gyártó terméke hasznos lesz, akkor is, ha életmódváltás van kilátásban, vagy akkor is ha a szokásos sporttevékenység nyomon követése a cél, emellett számos hasznos funkcióval is el lett látva. 

Az EVOLVEO Fitband B5 fitneszpánt számos olyan funkciót tartalmaz, mellyel nyomon követhető a tevékenység és segít az egészséges életmód kialakításában. Az eszközön beállítható a sportolás során elérni kívánt cél és nyomon követhető annak megvalósulása. Az EVOLVEO Fitband B5 feljegyzi a lépéseket, az elégetett kalóriát, a megtett távolságot, a tevékenységekkel töltött teljes időt és az alvás minőségét is.

A pulzus 24-órás figyelemmel kísérése, az alvás hosszának a követése és az adatok komplex elemzése segít az egészséges életmód kialakításában. A fitneszkarpántot vezeték nélkül össze lehet kötni a telefonnal. A nagy OLED kijelzőjén pedig nyomon követhetők a hívások, az SMS-ek, valamint a közösségi alkalmazások (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram, Twitter) üzenetei is. Az alkalmazásban beállítható, mely figyelmeztetéseket szeretnénk látni és melyeket kikapcsolni. 

Az EVOLVEO FitBand B5 megfelel IP68 specifikációnak, tehát porálló, illetve víz alatt is használható. Ennek a tulajdonságának köszönhetően akár úszás közben is használható. A beépített GPS-modulnak köszönhetően a külső tevékenységek mérése még pontosabb, és akár mobiltelefonos kapcsolat nélkül is használható. Az alkalmazásban térképen követhető az útvonal, a megtett távolság, az átlagos és aktuális sebesség, a kiszámított aerob zóna és sok más. 

Az EVOLVEO fitband B5 már elérhető 17-18 ezer forint körüli áron. További információkért látogass el a gyártó oldalára


Írta: Kocsis Bence