evolveo-strongphone-d2-mini-strapabiro-okostelefon-extrem-hosszu-uzemidovel/2015/04/07

EVOLVEO Strongphone D2 mini – strapabíró okostelefon extrém hosszú üzemidővel

2015. április 07. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

Az EVOLVEO Magyarországon is bemutatta a StrongPhoneD2 Mini strapatelefont, amely ugyanúgy, mint a gyártó többi telefonja, extrém körülmények között is megállja a helyét.

Ahogy az EVOLVEO telefonoktól már megszokott, a Strongphone D2 Mini is megfelel az IP67-es szabványnak. Ez az jelenti, hogy por- és ütésálló, valamint 30 percig 1 méter mély vízben vízálló, így nyugodtan magunkkal vihetjük kiránduláshoz, sportoláshoz vagy akár szabadtéri munkákhoz is. A telefont merev gumiborítással és a megerősített belső vázzal látták el, emellett a Strongphone D2 Mini is ütés- és rázkódásálló, így ellenáll a külső behatásoknak.

Az EVOLVEO legújabb készülékét 3,5“-es, 480 x 800 pixeles (qHD) felbontású IPS kijelzővel látták el, amelyet a Gorilla Glass üveg véd a karcolásoktól. A kis kijelzőhöz mérten nagy, 3600 mAh Li-Polymer akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít a készüléknek. A telefont kétmagos processzorral szerelték fel, amelyek mindegyike 1,3 GHz-en működik, így nemcsak kényelmes böngészést tesz lehetővé, hanem a nagyméretű fájlok is gyorsan és egyszerűen letölthetők a segítségével.

evolveo-strongphone-d2- mini

Az EVOLVEO StrongPhone D2 Mini készüléken 4.4 Kit Kat androidos operációs rendszer fut. A készülék támogatja a gyors 3G adatátviteli sebességet, valamint rendelkezik WiFi hotspot funkcióval is. A Dual SIM funkciónak köszönhetően két SIM kártyával is használhatjuk a telefont, akár úgy, hogy mindkét SIM aktív, de az egyiket ki is kapcsolhatjuk. A telefon egy nagy érzékenységű, önfókuszáló 5.0 megapixeles kamerát is kapott, valamint támogatja a HDR módot is.

Részletesebb információkért, specifikációkért látogassatok el a gyártó oldalára. evolveo-strongphone-d2-mini-outdoor  

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: