ez-a-100-jatekos-akiket-meg-kell-kaparintanunk-a-fifa-20-ban

Ez a 100 játékos, akiket meg kell kaparintanunk a FIFA 20-ban

2019. szeptember 11. Kocsis Bence Játék Hírek / Konzol hírek

A FIFA sorozat húzó játékmódja már évek óta az Ultimate Team. Évről évre már megjelenés előtt mindenki azt figyeli, melyik játékos milyen kártyát kap, melyek lesznek a legerősebb lapok. Az EA a megjelenés előtt minden évben közzétesz egy TOP 100-as listát, melyben a játékosok rangsorolva kapnak helyet. 

Készítettünk egy videót, melyben nem csak a 100 legmagasabb értékű játékos kapott helyet, hanem felcímkéztük a lapokat aszerint is, hogy a FIFA 19-hez képest hány pontot romlott, vagy épp javult az értékük:

  Bár a TOP 100-as listában nem találunk magyar játékost, de van egy magyar, aki csak hajszál híján maradt le erről a megtiszteltetés, ugyanis a Red Bull Leipzig kapusa, Gulácsi Péter 85-ös lapot kapott. Ez nagyon nagy szó, hisz a FIFA 11 óta, ahol Dzsudzsák Balázs 86-os lapot kapott, nem volt példa 85-ös lapra. Fontos még megemlíteni hogy Willi Orban is egész jó kártyát kapott, a FIFA 19-es 79-os lap után a FIFA 20-ban már 81-es kártyával érkezik. Nagy Ádám, a Bristol City középpályása 75-ös lappal érkezik megjelenéskor. Apropó megjelenés. A FIFA 20 szeptember 28-án érkezik, de akik az extra tartalmakkal érkező verziókat vásárolják meg, vagy épp az Origin Access valamelyik előfizetésével rendelkeznek, már korábban elkezdhetik a játékot. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: