ezek-a-kulonleges-tartalmak-erkeznek-a-disney-ra

Ezek a különleges tartalmak érkeznek a Disney+-ra

2022. július 18. Kocsis Bence Mozi

A Disney+ nemrég érkezett Magyarországa. A tartalom elég komoly és átfogó, rengeteg film és sorozat található meg a kínálatban, ráadásul folyamatosan bövül a paletta. Most megnézünk néhány filmet és sorozatot, melyekre érdemes vetni egy pillantást, hisz nagyon jónak ígérkeznek. 

PRÉDA (2022. augusztus 5.)

A Korai 1700-as években, a komancs nemzet területén játszódó Préda egy fiatal nő, egy képzett harcos elmondatlan története, aki kétségbeesetten próbálja megvédeni népét a közelgő veszélytől. Követi, majd össze is csap prédájával, amiről kiderült, hogy egy magasan fejlett földönkívüli ragadozó modern fegyverzettel, találkozásuk pedig a két ellenség közti ádáz kíméletlen leszámolással végződik.

ANDOR (2022. augusztus 31.)

A Star Wars univerzumában játszódó sorozat a lázadó kém, Cassian Andor kalandjait követi nyomon a Rouge One: A Star Wars Story eseményei előtt. Az izgalmas sorozat kémkedéssel és merész küldetésekkel teli történeteket fog bemutatni, melyekkel a Birodalom könyörtelen szorításában a reményt próbálják visszahozni. 

WILLOW (2022. november 30.)

A sorozat az eredeti 1988-as alkotás után 20 évvel játszódik, természetesen sokkal modernebb látványvilággal. Az előzetesből látszik, hogy a jó és a rossz közti egyensúly ismét megbillen, Willow-nak pedig egy olyan gyermeket kell védelmeznie, akiből egy napon császárnő lehet. 

PINOKKIÓ (2022. szeptember 8.)

Egy fabáb történetének újramesélése, aki egy izgalmas kalandra indul, hogy igazi fiúvá válhasson. 

AMAZON ÜGYVÉD (2022.augusztus 17.)

A Disney+ már több alkalommal lehetőséget adott arra, hogy új hösöket mutasson be a Marvel. A legújabb szériában Jennifer Walters lép színre egy 30-as éveiben járó ügyvédnő bőrében, akinek bonyolult az élete, hisz időként egy zöld zsörnyeteggé változik. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: