f1-2021-sztorimoddal-erkezik-az-uj-resz

F1 2021 - Sztorimóddal érkezik az új rész

2021. április 15. Szajcsán Márk Hírek / Játék Hírek

Miután az EA felvásárolta a Codemasters, így újra EA jelzéssel kerül a boltok és a virtuális boltok polcaira a Formula 1 következő része. Nem is húzták sokáig, a mai napon kaptunk egy trailert és pár információt, hogy mit is várhatunk az új résszel kapcsolatban.

Az első, és a legfontosabb, hogy július 16-án már ki is gurulhatunk a boxutcából, hogy aztán megpróbáljuk a legjobbakat legyőzni.

Korábbi EA sportjátékokhoz hasonlóan itt is bemutatkozik a sztorimód Braking Point néven. A történet során a Formula 2-ből juthatunk fel a Formula 1-ig. Rivalizálásban, elkötelezettségben és érzelmekben sem lesz hiány. 

Kicsit átalakul a karrier mód is. Immáron ketten, online is végigjátszhatjuk a karriert egyik társunkkal. Ráadásul lehetőségünk lesz az aktuális világbajnoki tabella állása alapján is végigjátszani a játékot. Ez azoknak lehet fontos akik az adott versenyhétvégével egyhuzamban, otthon is lefutják a saját versenyüket. 

MyTeam-ben idén is le vezényelhetjük a saját szezonunkat. A fejlesztők később újabb információkat közölnek majd ezzel a móddal kapcsolatban.

A fejlesztők megígérték, hogy megpróbálják a lépést tartani a Formula 1-et érintő változásokkal. Így később frissítésként érkezik majd Imola, Portimao és Szaud Arábiai utcai pálya is. Természetesen az Ausztrál pályát ért átépítés a játékban is megtörténik. 

Új generációs konzolokon javított betöltési idővel, jobb látványvilággal és még egyéb ismeretlen dolgokkal érkezik majd. A Dirt 5 volt a példa, jól nyitott az újgenerációs konzolokon. 

Az F1 2021 PC, Xbox Series S/X és PS5 mellett, a leköszönő generációra Xbox One-ra és PS4-re is érkezik majd július 16-án. 

Írta: Szajcsán Márk