fifa-18-ismet-alex-hunter-a-sztori-modban/2017/06/11

FIFA 18 - Ismét Alex Hunter a sztori módban !

2017. június 11. Kocsis Bence

Szeptember 29-én érkezik a FIFA 18, mely PC-re, Xbox 360 / Xbox One és PlayStation 3 / PlayStation 4 konzolokra lesz elérhető. A Frostbite motort a FIFA 17 fejlesztése során még nem sikerült teljes mértékben kihasználni, így a fejlesztők azt ígérték, hogy a FIFA 18 még szebb lesz az elődhöz képest. Ez a grafikai "upgrade" elsősorban a stadionok kinézetére  - feltehetőleg ezzel a nézőtér is valamelyest átalakul - fog hatni.

A játékosok mozgásában is lesznek újítások, hisz a készítők a játékosok valódi mozgásait próbálják leutánozni, melynek alapköve a "Real Player Motion Technology". Ezt a megoldást a gameplay legnagyobb innovációjának nevezik a franchise történetében. Ronaldo sprintje, Sterling megkerülős csele, vagy Griezmann tecnikája felismerhető lesz a játékban. Emellett a készítők nagy hangsúlyt helyeztek az 1-1 elleni párharcok kivitelezésére. Gólörömök terén is búvül a repertoár, hisz újfajta Dybala, Christiano Ronaldo és Griezmann ünneplésekkel találkozhatunk majd.

fifa18_002b

A FIFA 18 a világ legjobb klubjainak a taktikáját jeleníti meg a monitorokon, televíziókon. A tiki-takától a letámadásig számos taktikával találkozhatunk majd, ami nagyobb variációt tesz lehetővé csapatunk játékrendjének kialakításában.

fifa18_001b

Nagy kérdés volt, hogy a FIFA 18-ban milyen módon jelenik meg a "The Journey", a játék sztori módja. Kiderült, hogy a készítők a főhős személyén nem fognak változtatni, így továbbra is Alex Hunter-t irányíthatjuk majd. Természetesen a történet egy teljesen más közegbe repít majd bennünket. A készítők a korábbinál összetettebb és hosszabb sztori módot ígérnek, így nem csak egy bevezetője, vagy adott esetben parkolópályája lesz a játékmód a FIFA 18 egészének.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=81&v=GbK_Xw5BiSw[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=z_7Gz_RFLnE[/youtube]

Írta: Kocsis Bence