fifa-22-weekend-league-elso-felvonas

FIFA 22 Weekend League - Első felvonás

2021. október 22. Kocsis Bence PC

A FIFA 21-ben szinte minden hétvégén elindultam a Weekend League-ben, amíg tartott a lendület és nem untam meg a játékot. A FIFA 22-ben jelentősen megváltozott a Weekend League rendszere, aminek eredményeképp az első két próbálkozásom kudarcot is vallott. MIndkét alkalommal összegyűjtöttem a szükséges 1500 pontot, viszont a szükséges győzelem a rájátszásban nem lett meg. Minden alkalommal 4 győzelemig jutottam, viszont a hétvégén sikerült a szükséges 5 győzelem megszerzése. 

A csapatom a játék eleje óta nem sokat változott, hisz az induláskor választott Premier League keretet gyorsan leváltottam egy Bundesliga csapatra és csak a kezdő 11-et foltozgattam. Az utóbbi időben nem nagyon találtam alternatívát , így csak gyűjtögetem a coinokat, várva egy minőségi változtatás lehetőségére. 

Alapvetően az új szabályoknak köszönhetően, ha minden meccsen kikapok, akkor 20 pont üti a markomat és megvan a Rank 5. Ha jön még pár győzelem, akkor már feljebb is lehet kerülni. A torna elején kiderült, hogy a Rank 4 a cél, hisz 16 vereség mellett csak 4 győzelem kell. Önerőből 3 meccset tudtam nyerni, de az utolsó meccseken 5 alkalommal kilépett (megszereztem a vezetést, vagy az ellenfél rúgott szándékosan öngólt) az ellenfél, így 44 pontom lett, ami után Rank 3-ig jutottam. 

Alapvetően örültem, hisz a fent látható díjak komolyak és a PREMIUM TOTW PACK tartalma is eladható volt, de volt bennem egy kis csalódottság. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de az új rendszer azzal, hogy kilépegetve is lehet eredményt elérni, megölte a Weekend League-et. Bár bekerülni nehéz, hisz 5 meccset kell nyerni a 9-ből, de utána - ha tudunk várni vasárnap délutánig - akkor vicc kategória az egész.


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: