garett-gentleman-gt-az-uriemberek-okos-kiegeszitoje

Garett Gentleman GT – Az úriemberek okos kiegészítője

2021. szeptember 29. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

A Garett bemutatta Gentleman GT okosóráját, amely a gyártó férfiaknak szánt kínálatát bővíti egy új, elegáns megoldással. Az intelligens órák és kiegészítők iránti igény folyamatosan növekszik, azonban a kiegészítők képességei mellett a felhasználók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek azok megjelenésére. A Garett Gentleman GT a valódi úriemberek igényeihez igazodik, köszönhetően az elegáns megjelenésének, az 1,28 hüvelykes TFT kijelzőjének, valamint az egyszerűen cserélhető bőr- és fémszíjaknak.

A Garett Gentleman GT beépített lépésszámlálóval rendelkezik és képes az elégetett kalóriákat is mérni, így kiváló megoldást jelent futáshoz, biciklizéshez, úszáshoz, mászáshoz, futballhoz, pingponghoz, tollashoz és egyszerű sétáláshoz, túrázáshoz is. A gyártó többi megoldásához hasonlóan az óra képes a vérnyomás és a szívverés mérésére is. Továbbá figyeli az alvási szokásaidat és értesítéseket is küld, így naprakész információval szolgál az egészségedről.


A Garett okosórák értesítenek minden – a telefonodra érkező – hívásról, SMS-ről, közösségi médiás üzenetekről, továbbá az időjárási információkat is képesek megjeleníteni az Android és iOS készülékekkel történő párosítást követően. Az óra egyszerűbb távoli vezérlést teszt lehetővé a kamera és a zeneszámok kezeléséhez.

Az IP67 hitelesítéssel rendelkező borításnak köszönhetően az órát akár úszás során is viselheted. A Garett Gentleman GT egyszerűen cserélhető szíjakkal rendelkezik, amelyek fekete és ezüst acél, illetve fekete bőr kivitelben is elérhetők, így a szíj cseréjével könnyedén a stílusodhoz igazíthatod a karórát.

A Garett Gentleman GT hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik 2 éves gyártói garanciával. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: