gc-2013-bemutatkozik-a-battlefield-4-premium/2013/08/21

GC 2013 - Bemutatkozik a Battlefield 4 Premium

2013. augusztus 21. Uszkai Dávid

A DICE hivatalosan is bejelentette a Battlefield 4 Premium változatát!

Senkit nem ért nagy meglepetéssel a DICE bejelentése, hisz számítani lehetett, hogy a Battlefield 3 Premium sikerei után óriási öngól lett volna kihagyni a következő résznél. Hogy mit kínál a Premium csomag az előfizetőknek? Az öt soron következő kiegészítőnek két héttel korábban nekieshetünk, új fegyverekkel, pályákkal és játékmódokkal leszünk gazdagabbak. Ezen felül egyedi fegyverfestéseket, dögcédulák is kapunk, valamint heti rendszerességgel letölthetjük az új tartalmakat. Kimaradhatatlan még a 3-ban megszokott szerverre való soron kívüli csatlakozás. A srácok szerencsére részletezték az öt nagy kiegészítés tartalmát is így azokat alább olvashatjátok:

Second Assault: A Battlefield 3 négy legkedveltebb pályája Frostbite 3 motorral.

China Rising: Az előrendelők ingyenesen hozzájuthatnak, ezen felül négy Kína szárazföldjén felépített pályához, új járművekhez és fegyverekhez. Várható megjelenés December.

Naval Strike: Továbbra is maradunk Kínában, viszont a szárazföld helyet ezúttal a tengeren vívhatjuk meg csatáinkat. Várható megjelenés valamikor tavasszal.

Dragon’s Teeth: Az Amerikai Egyesül Államok támadást indít Kína ellen, ennek lehetünk részesei. Megjelenés jövő nyáron.

Final Stand: A háború utolsó szakasza, aminek a tartalmát sajnos nem részletezték a fejlesztők. Várhatóan ez is 2014 nyarán várható.

Kaptunk egy Trailert is, ahol az itt leírtak mind megtekinthetőek videó formájában is. Továbbá érdemes tudni, hogy a Battlefield 4 Premium tagsága is átvihető az Xbox 360 és PS3 gépekről Xbox One és PS4 gépekre ezzel átmentve profilunkat és mindenféle statisztikánkat.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eEIWYgA2lbQ[/youtube]

Írta: Uszkai Dávid