genesis-radium-100-asztali-mikrofon-jatekosok-szamar

Genesis Radium 100 – Asztali mikrofon játékosok számár

A mikrofon minden online játékban fontos kiegészítő, amely csapatmunkát és jó kommunikációt igényel. Nem minden gamer rendelkezik jó minőségű mikrofonnal, illetve a játékosok egyre gyakrabban választanak mikrofon nélküli fejhallgatót más paraméterek fontossága miatt. A Genesis Radium 100 mikrofon minden alapvető igényt kielégít a játék vagy hang- és videofelvétel tekintetében. A kompakt méret, a némítás gomb, az egyszerű beállítás és a jó paraméterek a fő előnyei.

Könnyű használat és optimális kialakítás

A Radium 100 mikrofon Plug & Play elven működik, ami azt jelenti, hogy nem igényel konfigurációt vagy telepítést. A rugalmas kar, a dedikált némító gomb és a fejhallgató csatlakoztatásának lehetősége bizonyítja, hogy a Radium 100 jó megoldást jelent a játékosok és akár a kezdő streamerek számára egyaránt. Érdemes megemlíteni, hogy a mikrofon USB-n keresztül csatlakozik, ami tovább növeli a sokoldalúságát. 

Minden irányból figyel

A mikrofon omnidirectional kialakítást kapott, vagyis minden irányból figyel, Így a hangok minden irányból azonos érzékenységgel kerülnek rögzítésre. A fekete és piros textilanyagból fonott, hosszú (1,5m) kábel, valamint a hatékony LED-es háttérvilágítás minden gamer asztalán jól mutat majd. A világítás csak akkor aktív, ha a mikrofon rögzít, ha némítva van, akkor fény sincsen, ennek köszönhetően pedig a felhasználó pontosan tudja, hogy a mikrofon mikor aktív és mikor nem.

Elérhetőség és Árazás

A Genesis Radium 100 már elérhető a hazai boltokban, méghozzá 2 év garancia mellett 7 000 Ft környékén. Ezzel egy kiváló belépő ajánlatnak tekinthető.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: