gran-turismo-6-mit-kinal-az-1-02-es-frissites/2013/12/20

Gran Turismo 6 - Mit kinál az 1.02-es frissítés?

2013. december 20. Kocsis Bence

A Gran Turismo 6 megjelenésével a játékosok már letölthették az első, 1.01-es frissítést. A tegnapi napon egy újabb frissítés, az 1.02-es verzió került be a játékba, melyet egy 1255 MB-os csomag formájában a játék indításakor autómatikusan letölhtnek a felhasználók.

A frissítés fő célja a Red Bull X Challenge játékba kerülése volt, mellyel két új járgányhoz juthatunk hozzá, ha a kihívásokat teljesítjük Sebastien Vettel mentorálásával. Az új frissítéssel első körben egy Red Bull Racing Kart és a Red Bull X2014 Junior volánja mögé ülhetünk, majd egy későbbi patch folyamán kaphatjuk meg a Red Bull X2014 Standard és Fan modelleket.

red_bull_x2

Az 1.02 frissítés tartalma:

  • Folyamatos bejelentkezési bónusz: Ha online módban bejelentkezik a felhasználó 5 egymást követő napon jelentkezik be 200% bónusz kreditet kap. (Fontos, hogy minden nap bejelentkezzen az illető)
  • Karrier módban megszerezhető kreditek számának növelése
  • A szezonális eseményekbe való belépés követelményei enyhültek: Eddig csak nemzeti B licensz megléte esetén lehetett belépni.
  • A szezonális eseményeken belül két új esemény vált elérhetővé, melyek december 20-tól január 17-ig, illetve kójanuár 2-től január 30-ig tartanak. Ezen eseményeken az ünnepekben és újébóv napjáb bónuszokat kaphatnak a versenyzők.
red_bull_x red_bull_x3  

Írta: Kocsis Bence